Sa1Nt Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 "Izlazio sam kad je trebalo :)" ono,jedanput mesečno čisto da ti ne zaborave lik ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 imenjace el to onaj fazon "probao sam zene, probao sam alkohol, probao sam droge, vreme je da se vratim mojoj prvoj ljubavi. video igricama" :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 svo vreme prichamo kako su razne drustveno prihvatjene stvari mnogo stetnije ali se ljudi koncentrisu na drogu iz chisto dogmatskih razloga ... ← hahah kontam da iz dogmatskih sta je stetnije od heroina leba ti? milka sa lesnikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Jebi ga, kad sa 11 godina dobijes prvi komp, tvoja sudbina je odredjena, bez obzira sto se trudio da je zavaras. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 sad si ti lupio glupost ... apsolutno veze sa vezom nema ← Lol rofl lol nub fag lol. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) a zashto je onda Kolumbija:1g=$5 Amerika:1g=$100 informishi se malo pre nego shto hocesh da ispadnesh mudar :) ← Tih $100 ne ide vladi SAD nego lokalnom dileru. Vlada SAD ulaze milione dolara u borbu protiv narkomafije. Sad bih ja mogao da ponovim : "informishi se malo pre nego shto hocesh da ispadnesh mudar :)" Zasto se kokain gaji samo u Kolumbiji? Zasto heroin samo u Avganistanu? Zato sto su klimatski uslovi takvi da samo tamo uspeva. Amerika nema uslova za to. Zasto su ekseri banovani 85. ? Zato sto su postali popularni. Postojali su i ranije. Kad su skontali da se tu vrti parica od koje oni nemaju nista lupili ban. Jbg, a to sto u Kolumbiji kila kosta 5 dolara, pa mislim stvarno kakvo je to pitanje. Normalno da je tako jeftina kad ga tamo ima ko pleve, dok Amerikanci snifaju robu koju je neko prokrijumcario i naplatio tu uslugu sa dodatnih 95 dolara. Da je droga legalna, ne bi bilo toliko drame oko toga. Ljudi bi naucili da je koriste u normalnim dozama tako da uzivaju bez problema. Problemi oko overdoza and such se uglavnom javljaju zato sto ljudi nisu dovoljno informisani kako da koriste odredjenu drogu. A ludaci koji izazivaju nevolje zbog dopa bi svakako izazivali sranja jer je problem u njima a ne u dopu. Ko da nema i alkosa sto bi zaklali coveka za litar viskija. Ili mozda hoces da mi kazes kako je vladi SAD stalo do zdravlja njihovih gradjana pa zato zabranjuju to? Wake up and smell the reality :) Edited May 3, 2006 by [BMF]Psycho Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 protiv narkomafije i svetskog terorizma ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Osim Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Zasto se kokain gaji samo u Kolumbiji? Zasto heroin samo u Avganistanu? errm.. ne? a evo ti solidan dokaz: ako je avganistan jedini proizvodjach heroina na svetu, onda u periodu vladavine talibana od 1996. do 2001. ne bi bilo uopshte heroina na trzhishtu (talibanska vlada se oshtro protivi svim vrstama opijata). to shto ih cnn fingira kao izvor svog zla ne znachi da je istina. najveci proizvodjachi heroina su pored avganistana pakistan, indokina, koluimbija i meksiko. kokain, sa druge strane, se pretezhno proizvodi u kolumbiji, mada proizvodnja postoji shirom latinoamerike Edited May 3, 2006 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Sta se zove skorbut???? Ultimativno jelo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 zove se post i zdravije je od svega ostalog do sada nevedenog ... vera je cudo :) ← Post je podvala crkve da nateraju slaboumne ljude da prochiste organizam od govana koje su jeli tokom godine. Vera nema veze sa time to je chisto za stoku koja ne pojede gram povrtja godisnje vetj cepa prase non stop. Moderan chovek danas bi sam trebao da zna sta je zdrava ishrana i sta mu steti a sta ne. Post je bio super kad su ljudi znali samo da udaraju chekitjem po nakovanju da se jebu jedu i spavaju ako vam i danas treba post onda gg ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 e sad kad sam na poslu imam vremena da se raspishem :) Tih $100 ne ide vladi SAD nego lokalnom dileru. Vlada SAD ulaze milione dolara u borbu protiv narkomafije. Sad bih ja mogao da ponovim : "informishi se malo pre nego shto hocesh da ispadnesh mudar :)" zapravo, americhka vlada ulazhe milijarde, ali samo prividno. decenijama finansiraju kolumbijsku vladu u borbi protiv narkotika, ali naravno da ima mnogo vishe od onoga shto se reklamira. za donacije je striktno odredjeno na shta ce se novac potroshiti: preko 95% tog novca ide na opremanje kolumbijske vojske za borbu protiv komunista i druge vojne i paravojne projekte, a samo 5% na ekonomske mere. naravno cene opreme se napumpaju tako da oprema dobijena vredi dosta manje nego shto je placena, a pare se vracaju amerikancima jer su americhke firme jedini snabdevach koji je dozvoljen ugovorom. javna je tajna da i komunisti i desnicharski orjentisane ekipe gaje koku, samo shto su samo komunisti mete. najveci problem je siromashtvo kolumbije koje tera ljude da se bave gajenjem koke da bi prezhiveli. reshavanje siromashtva nije americhki problem, njih interesuje trzhishte koje ce kupovati njihova oruzhja, kao i vojno jaka zemlja koju imaju u svom dzepu. shto se tiche avganistana, vec sam rekao da je sa dolaskom talibana proizvodnja heroina skoro iskorenjena. sa dolaskom amera uzgajanje je opet krenulo punom parom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 kao mene naprimer... mwahahahhahaha Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 kao mene naprimer... mwahahahhahaha ← pucanje u pedu te ne chini narkomanom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Psycho,May 3 2006, 05:32]Tih $100 ne ide vladi SAD nego lokalnom dileru. Vlada SAD ulaze milione dolara u borbu protiv narkomafije. Sad bih ja mogao da ponovim : "informishi se malo pre nego shto hocesh da ispadnesh mudar :)" Zasto se kokain gaji samo u Kolumbiji? Zasto heroin samo u Avganistanu? Zato sto su klimatski uslovi takvi da samo tamo uspeva. Amerika nema uslova za to. Zasto su ekseri banovani 85. ? Zato sto su postali popularni. Postojali su i ranije. Kad su skontali da se tu vrti parica od koje oni nemaju nista lupili ban. Jbg, a to sto u Kolumbiji kila kosta 5 dolara, pa mislim stvarno kakvo je to pitanje. Normalno da je tako jeftina kad ga tamo ima ko pleve, dok Amerikanci snifaju robu koju je neko prokrijumcario i naplatio tu uslugu sa dodatnih 95 dolara. Da je droga legalna, ne bi bilo toliko drame oko toga. Ljudi bi naucili da je koriste u normalnim dozama tako da uzivaju bez problema. Problemi oko overdoza and such se uglavnom javljaju zato sto ljudi nisu dovoljno informisani kako da koriste odredjenu drogu. A ludaci koji izazivaju nevolje zbog dopa bi svakako izazivali sranja jer je problem u njima a ne u dopu. Ko da nema i alkosa sto bi zaklali coveka za litar viskija. Ili mozda hoces da mi kazes kako je vladi SAD stalo do zdravlja njihovih gradjana pa zato zabranjuju to? Wake up and smell the reality :) ← ne uzimaj sve shto prochitash negde zdravo za gotovo .. to shto ulazu pare je ista pricha kao kada se zapleni kao neka ogromna kolichina neke gudre (kod nas ili preko) i onda chitash one priche "kao evo spalili smo 300kg kokaina" .. jeste spalili ste 10mil$ .. kokain moze da se gaji u staklenoj bashti, znachi bez ikakvih "uslova" nego ih stvorish. fora u celoj prichi oko toga shto se ne gaji u americi je zbog toga shto da gaje kod sebe, kad mogu da uvoze od drugde jeftinije. ovaj deo priche da je gudra legalna ljudi bi nauchili kako da koriste ti je bash rofl .. pa alkohol je legalan pa odesh na bilo koji rodjendan pa vidish minimum 3 lika koji peglaju. za dop .. jel si ti nekada radio dop pa znash u chemu je problem ? jel neko tvoj blizak radio dop ? nemoj da prichash gluposti .. vlada SAD kao i svaka druga vlada na ovom svetu ne legalizuje drogu iz prostog razloga zato shto vishe zaradjuje kad je nelegalna nego kad bi bila legalna. postoji neshto shto se zovu interesne grupe. nemaju pravo da upadaju na gajbe, samo u slucaju da mogu pozitivno da utvrde da si distributer. ima tamo negde klauzula koja stiti prava pojedinca na kopiranje/ pravljenje bekapa onoga sto poseduje. ako se ne varam to pise na svakom disku. ← jeste upadnu ti 10 likova na gajbu sa sachmarama i pendrecima i ti im kazesh "pogledajte tamo u zakon tamo pishe" javna je tajna da i komunisti i desnicharski orjentisane ekipe gaje koku, samo shto su samo komunisti mete. najveci problem je siromashtvo kolumbije koje tera ljude da se bave gajenjem koke da bi prezhiveli. reshavanje siromashtva nije americhki problem, njih interesuje trzhishte koje ce kupovati njihova oruzhja, kao i vojno jaka zemlja koju imaju u svom dzepu. shto se tiche avganistana, vec sam rekao da je sa dolaskom talibana proizvodnja heroina skoro iskorenjena. sa dolaskom amera uzgajanje je opet krenulo punom parom.. ← velika je zabluda da se u kolumbiji gaji sva ta koka. 70% svetske proizvodnje dolazi iz kolumbije ali to je samo zato shto oni imaju sve shto treba za preradu iste do finalnog proizvoda. vishe se gaji u peruu i boliviji, a na 3cem mestu je kolumbija koja onda uvozi od ovih preradjuje i shalje dalje. shto se tiche avganistana ta pricha da je dolaskomo talibana iskorenje nije toliko istina nego je samo bilo vishe problema pa je kolichinski bilo manje. inache u avganistanu se proizvodi 90% paje u svetu. i sve te priche oko legalizovanje, ne legalizovanja, proizvodnje, shtetnosti .. sve one padaju u vodu jel su iza svih njih krije novac. ogroman novac. dokle god se sadashnje stanje stvari odgovara papetmasterima i dok svi koji trebaju da skidaju kajmak skidaju kajmak, nece se tu nishta menjati. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 pucanje u pedu te ne chini narkomanom ← hahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 velika je zabluda da se u kolumbiji gaji sva ta koka. 70% svetske proizvodnje dolazi iz kolumbije ali to je samo zato shto oni imaju sve shto treba za preradu iste do finalnog proizvoda. vishe se gaji u peruu i boliviji, a na 3cem mestu je kolumbija koja onda uvozi od ovih preradjuje i shalje dalje. shto se tiche avganistana ta pricha da je dolaskomo talibana iskorenje nije toliko istina nego je samo bilo vishe problema pa je kolichinski bilo manje. inache u avganistanu se proizvodi 90% paje u svetu. kad se vec gadjamo ciframa, izveshtaj UN je u pre-talibanskom periodu procenio ucheshce avganistana na 70%. trenutno je neka gruba procena od 50-60 posto. shto se tiche kokaina, UN je procenio proizvodnju kokaina u Kolumbiji na 430 tona, a Peru i Boliviju na 327 tona. Ako bi rekli da juzhna amerika chini praktichno svu proizvodnju, kolumbija je nekih 55% trzhishta. ono shto jesi u pravu je da talibani nisu iskorenili pajdo, vec su samo smanjili proizvodnju. ____________________________________ eto malo cifri zasnovanih na istini, a ne na 'rekla-kazala' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ovaj deo priche da je gudra legalna ljudi bi nauchili kako da koriste ti je bash rofl .. pa alkohol je legalan pa odesh na bilo koji rodjendan pa vidish minimum 3 lika koji peglaju. Ne vidim da Holandija propada. Problem je uvek u ljudima ne u gudri. I veoma je bitno sa kojom namerom covek uzima gudru. Pametan covek koji samo hoce da se zabavi nece poludeti i poceti da pravi sranja, dok ce debil svakako kad tad isplivati na povrsinu, gudra samo ubrza taj proces. za dop .. jel si ti nekada radio dop pa znash u chemu je problem ? jel neko tvoj blizak radio dop ? nemoj da prichash gluposti .. Na prvo necu odgovoriti a sto se drugog pitanja tice odgovor je :jeste. Znam i koji je rad i koja je zikra ako prestanes i sve. Ali sam takodje i upoznao mentalitet ljudi koji se navuku na dop. Tu i tamo uleti budala koja ni sama ne zna zasto se navukla, ali uglavnom ortaci koji rade to su tolko skenjani u zivot da im ne preostaje sta drugo, sem mozda samoubistva. vlada SAD kao i svaka druga vlada na ovom svetu ne legalizuje drogu iz prostog razloga zato shto vishe zaradjuje kad je nelegalna nego kad bi bila legalna. postoji neshto shto se zovu interesne grupe. jeste upadnu ti 10 likova na gajbu sa sachmarama i pendrecima i ti im kazesh "pogledajte tamo u zakon tamo pishe" velika je zabluda da se u kolumbiji gaji sva ta koka. 70% svetske proizvodnje dolazi iz kolumbije ali to je samo zato shto oni imaju sve shto treba za preradu iste do finalnog proizvoda. vishe se gaji u peruu i boliviji, a na 3cem mestu je kolumbija koja onda uvozi od ovih preradjuje i shalje dalje. shto se tiche avganistana ta pricha da je dolaskomo talibana iskorenje nije toliko istina nego je samo bilo vishe problema pa je kolichinski bilo manje. inache u avganistanu se proizvodi 90% paje u svetu. i sve te priche oko legalizovanje, ne legalizovanja, proizvodnje, shtetnosti .. sve one padaju u vodu jel su iza svih njih krije novac. ogroman novac. dokle god se sadashnje stanje stvari odgovara papetmasterima i dok svi koji trebaju da skidaju kajmak skidaju kajmak, nece se tu nishta menjati. ← Ok, Fine! I guess you're right. :P Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ali sam takodje i upoznao mentalitet ljudi koji se navuku na dop. Tu i tamo uleti budala koja ni sama ne zna zasto se navukla, ali uglavnom ortaci koji rade to su tolko skenjani u zivot da im ne preostaje sta drugo, sem mozda samoubistva. ← Kakva glupost. izvini, al zaista ne mogu da slozim u glavi kilometarski post da objasnim zasto je glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 eto malo cifri zasnovanih na istini, a ne na 'rekla-kazala' ← ma brate .. sve su to procenjuje .. mogao sam ja i na ove moje da nalepim DEA i kazem to .. ja ni na jednom sajtu (vaznijem) nisam nashao da se cifre oko ovoga poklapaju. tako da je i to tvoje rekla kazala. Ne vidim da Holandija propada. Problem je uvek u ljudima ne u gudri. I veoma je bitno sa kojom namerom covek uzima gudru. Pametan covek koji samo hoce da se zabavi nece poludeti i poceti da pravi sranja, dok ce debil svakako kad tad isplivati na povrsinu, gudra samo ubrza taj proces. Na prvo necu odgovoriti a sto se drugog pitanja tice odgovor je :jeste. Znam i koji je rad i koja je zikra ako prestanes i sve. Ali sam takodje i upoznao mentalitet ljudi koji se navuku na dop. Tu i tamo uleti budala koja ni sama ne zna zasto se navukla, ali uglavnom ortaci koji rade to su tolko skenjani u zivot da im ne preostaje sta drugo, sem mozda samoubistva. ← esi bio u holandiji ? jel znash nekoga ko zivi u holandiji ? ljudi koji tamo zive preziru shto tamo zive .. imash gudre kao wu/koka koje su kul za kontrolu, onda imash ex/spid koji su malo manje kul za kontrolu (pogotovo u vecim kolichinama/jachem dejtstu), a onda imash esid/churke/dmt na kojima se desi da nemash kontrolu .. nema tu pameti ili ne dechko nego ko se sa vatrom igra moze da se i opeche. a ovo za ujdo .. i shta to je kul kao ? zivot mi je sranje ajde da se rokicam .. shta prichash ti bre .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 militju ne diraj mi churke :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ma brate .. sve su to procenjuje .. mogao sam ja i na ove moje da nalepim DEA i kazem to .. ja ni na jednom sajtu (vaznijem) nisam nashao da se cifre oko ovoga poklapaju. tako da je i to tvoje rekla kazala. s tim da cu pre verovati komisiji ujedinjenih nacija za drogu i kriminal nego liku chija jedina povezanost sa kolumbijom je shto zhivi u istom gradu gde je njihova ambasada :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 u maude shta ti je rekao kaliman car i bog najvetji nad bogovima :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 psyho > za pujdo si lupio samo tako, imam puno ortaka koji se pucaju time, niti su nesto sjebani, niti ista. vecina ljudi koja se puca ne prihvata da je navucena, svi ce ti reci "pa ja to samo ponekad, nista strasno". a ne pucaju se jer im je zivot sjeban, vec prosto im je lepse kad su napucani nego kad su strejt Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ajde svi da se zabodemo ← a to bi ti hteo, a .. ccc ajde! s tim da cu pre verovati komisiji ujedinjenih nacija za drogu i kriminal nego liku chija jedina povezanost sa kolumbijom je shto zhivi u istom gradu gde je njihova ambasada :P ← brate .. opet ti. smarash vec. bolje mi napishi pushi kurac da ne moram da se smaram sa chitanjem tvog hejta. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts