mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ako je jos uvek isto kao sto je bilo pre godinu dana verat ima 2x155 preko neke dzabu wifi opreme do madjarske preko frushke gore itd itd i to je bilo nezavisno od telekoma ne znam dal se nesh menjalo ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nije se nishta menjalo vec 3 godine :) wifi preko madjarske it is :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 То су те брзе технологије, скарабуџене... Само чекам да неко прође трактором и мало дрмне бандеру на којој је антена, кад падне то оде њима цео линк са Мађарском. Не знам што уопште поредите нас и Индију која је велика сила, па Индија има нуклеарно науружање и високе технологије за многе ствари. Тачно је да већина живи бедно али за њихов број то и није толико велика цифра. Поредите бабе и жабе овде, једну бедну опљачкану Србију са Индијом... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 То су те брзе технологије, скарабуџене... Само чекам да неко прође трактором и мало дрмне бандеру на којој је антена, кад падне то оде њима цео линк са Мађарском. Не знам што уопште поредите нас и Индију која је велика сила, па Индија има нуклеарно науружање и високе технологије за многе ствари. Тачно је да већина живи бедно али за њихов број то и није толико велика цифра. Поредите бабе и жабе овде, једну бедну опљачкану Србију са Индијом... ← ko je pominjao indiju O.o btw malo si me izgubio ovde "Тачно је да већина живи бедно али за њихов број то и није толико велика цифра." vecina mu dodje recimo 3/4 populacije sto je u slucaju indije cirka 800 miliona ljudi tako da te ne pratim bash kako je to ok :P PS: to nuklearno naoruzanje jako utiche na brzinu neta, radiacija pomaze da bajtsi idu kroz kejblse ^^ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 jebala te indija oni su gora beda nego mi mada imaju nuklearke!pa njihov glavni grad ima 10 000 000 ljudi i 11 kola hitne pomoci pa sad ti pricaj nesto o nama i njima!jedino resenje je da koknemo Drashka Petrovica mada mozda opet dodje neki gori majmun od njega pa nas jebe jos gore Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Говорим о томе да је Индија много развијенија од нас, погледајте нове статистике па ћете и сами видети. Небитно, што се тиче нашег интернета док Телеком не пукне неће бити боље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Не знам што уопште поредите нас и Индију која је велика сила, па Индија има нуклеарно науружање и високе технологије за многе ствари. Тачно је да већина живи бедно али за њихов број то и није толико велика цифра. Поредите бабе и жабе овде, једну бедну опљачкану Србију са Индијом... ← Говорим о томе да је Индија много развијенија од нас, погледајте нове статистике па ћете и сами видети. Небитно, што се тиче нашег интернета док Телеком не пукне неће бити боље. ← ko pomenu indiju crni sine ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Au kakav zaplet sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Моја грешка истриповао сам се да сте поменули Индију :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 koje bezobrazno budzenje postova iju ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 oće to od marihuane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ja kontam da to tamo njima i nije previse a big deal. Ja recimo bih voleo da imam takvu konekciju pa kad igram neki shooter preko neta da konacno budem ravnopravan po pitacnju laga. Ili ako cujem za neki dobar film da u narednih 5 minuta mogu i da ga pogledam. Kupio bih jos 5 hhd-ova od po 200 gb i pravio licnu arhivu od svega sto me interesuje ili ne, mozda nekad zatreba. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 sve me ovo podseti na onu pricu iz 80 i neke kad je gejts izjavio da ce svakome biti dovoljno po 640k rama ... nego nesto se tripujem da predjem na adsl ili kabl net ... imam 56k i na vracaru sam, tv kabl je sbb-ov dajte neki predlog i provajdera i cene koje ste platili za svoje protoke, tj treba mi savet da predjem na "nesto divlje" :) pun mi je qrac ove moje analogne centrale koja mi puca vezu svakih ~9min ... jebeni fasisticki rashod iz II svetskog rata :(( Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ja kontam da to tamo njima i nije previse a big deal. Ja recimo bih voleo da imam takvu konekciju pa kad igram neki shooter preko neta da konacno budem ravnopravan po pitacnju laga. Ili ako cujem za neki dobar film da u narednih 5 minuta mogu i da ga pogledam. Kupio bih jos 5 hhd-ova od po 200 gb i pravio licnu arhivu od svega sto me interesuje ili ne, mozda nekad zatreba. ← Pravilo br.1: Lag je uvek veci nego kod drugih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Pravilo br.1: Lag je uvek veci nego kod drugih. ← zavisi kako je koncipiran miltiplay kod igrice u pitanju .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Hmmm.... opet ponavljam, ping a samim tim i lag je uvek veci nego prtivniku. Cak i u slucaju pobede. Ne znamo mi sta je to mrezni kod, al q3 ima dobar, a cs zavisi od usb porta. @topic... 512/256 je prilicno dovoljno za kucnu upotrebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Hmmm.... opet ponavljam, ping a samim tim i lag je uvek veci nego prtivniku. Cak i u slucaju pobede. Ne znamo mi sta je to mrezni kod, al q3 ima dobar, a cs zavisi od usb porta. @topic... 512/256 je prilicno dovoljno za kucnu upotrebu. ← kao sto rekoh zavisi od igre do igre konkretno u quakeu lag protivnika ne utiche na tvoju igru ali zato utiche na prikazivanje protivnika tebi ali to nije lag za cs ne znam i bole me uvo igra ja govno :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ajmo 3ci put za mlohija :) Pravio sam parodiju na nase kanterase kad igraju klanski na netu i izgube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ajmo 3ci put za mlohija :) Pravio sam parodiju na nase kanterase kad igraju klanski na netu i izgube. ← ja sam glup :( Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 ROFL Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ćebe, krečano. popio ti wow mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ćebe, krečano. popio ti wow mozak. ← prate pertulavor pravi foru pa gde to ima ... realno nisam ochekivao od njega :| Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts