Sim-A.Fuse Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Koliko je slichan q3 timpleju? Predlozhite mi neke kvalitetne demoe da odgledam.. Ne planiram nishta ozbiljno da pikam, samo koji mech vikendom. Malko da proshetam po mapama, pa me mozhda i prime u neki tim (ko je reko fuse?) :) da igram shlj ligu.. ajmo predlozi gde i koje demoe da potrazhim.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 imas na cyber-kurajber-fightu demose Q4 pa baci pogled.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Pa preporuchi mi neki.. da ne skidam random.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ma skini bilo shta od iC, DarkSide , GUNK , FOE timova.... Ja sam igrao samo 2v2 ..... i nije bash isto (: Pocevsi od tajmera koji ide 20:00 > 00:00, i neka fora s kvadom je bila.... ne mogu se setim (u ranijim verzijama, ne znam kako je sad) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 sta je remedy, ne ide racunanje u rikverc :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Glupi arqon,ne kapiram šta mu je teško da ubaci opciju da timer može da ide na gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 e znam ja kako izgleda to ti je neka igrica na rachunaru i onda ste u nekom svetu svi zajedno i pucate, skachete tamo i kad upucash nekog onda svira na semaforu (ne kapiram zashto, trebalo bi da menja boje?) a poshto je sve to skupo onda ja obichno odem na pivo ali mi i dalje puca u glavi (valjda zbog piva, slabo ga podnosim).. i tako.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ma... za racunanje u rikverc postoji par fora... na primer: - Chisto oduzimanje, ako se igra mapa gde je MH na 35 sec, pokupis je na 1:45 , sledeca ce biti na 1:10... logichno. Ako pokupis RA na 1:10, sledeci je na 0:45... itd. - Druga fora je sa sabiranjem, ali onda moras da se preshaltujes na sledece stvari MH - 25, ARMORS - 35. I radi po sistemu dodavanja -0:25 za MH i -0:35 za armore....u primeru...ako pokupis MH na 2:10, ne gledash minute uopste, nego samo sekunde, i na to dodash 25... sledeca ce biti na 35 sekundi ali ce biti na 1:35.... mozda je ovo zajebanije, ali siguran sam da neko tajmuje i tako. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 Shta mislite na kom jeziku remedy razmishlja ? :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ne seri, laaadno, ako određenom broju oduzmem 20, to je isto kao da sam mu dodao -20?! čoveče... p.s. nije hejt :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 aj sad ti lepo ponovo procitaj sta sam napisao.... kod oduzimanja za MH se oduzima 35, a kod sabiranja se dodaje 25.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 obojica mislite isto :) btw isto je ako oduzmes 35 ili dodas 25 a oduzmes 1 min Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Shta mislite na kom jeziku remedy razmishlja ? :) ← it thinks?! Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 Pa kladim se da sve ovo shto je objasnio zvuchi prilichno komplikovano na bugarskom :) ne, ozbiljno rem.. meni se desi da uvatim sebe kako razmishljam ponekad na engleskom.. pa me zanima kako to sve izgleda kod tebe :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ne, ozbiljno rem.. meni se desi da uvatim sebe kako razmishljam ponekad pa me zanima kako to sve izgleda kod tebe :) ← Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ne, ozbiljno rem.. meni se desi da uvatim sebe kako razmishljam ponekad na engleskom.. pa me zanima kako to sve izgleda kod tebe :) ← FA FA FA FA FA ?fafafaffaffaa bravo simo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Pa kladim se da sve ovo shto je objasnio zvuchi prilichno komplikovano na bugarskom :) ne, ozbiljno rem.. meni se desi da uvatim sebe kako razmishljam ponekad na engleskom.. pa me zanima kako to sve izgleda kod tebe :) ← Pa kad sam dosao iz Bugarske, bilo je hevi razmisljanja na bugarskom, bash sam se tripovao, sad sve manje... desi se ponekad. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 FA FA FA FA FA ?fafafaffaffaa bravo simo!! ← Hahahahahhahahahaaaahah ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts