fatboy Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) GROOVY SESSION 29. April 2006. Vrsac Klub Green, Feliksa Milekera 15, Vrsac line-up: Dejan Hosic (chilly/tribal house) Vladan Alibasic (deep/bassie/electro house) Evo nesto i mi iz Vrsca smo se shatro razmrdali po pitanju klubskog zezanja... ... pa ako se neko od vas slucajno zadesi u nasem gradu, upadnite! U sustini, moci cete da cujete dosta od novije produkcije, od acid house zvuka, preko nekih deep tech tjunova i nemackog bassie deep house-a pa sve do francuskih electro izdanja. Za zvuk ce biti zaduzeni provereni americki "Peavey" monitori, a Dejan i moja malenkost ce se potruditi da posetiocima obezbedimo konstantan dotok masnih i slasnih bitovi i to all night long !!! :D Cheers !!! Edited April 25, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 jebi ga, matori, to bi mi bila treća noć partijanja za redom, ne verujem da sam u stanju.. al ako kojim slučajem budu kola tu, možda doteram ove mrmote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 A ne, za vas cu obezbediti jedan set i to u Mamolu, tako da ono, ne brigajte, bicete obavesteni na vreme! ;) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 ZURAJA JE PROSHLA, EVO I RAPORTA: Prvo i najvaznije, drago mi je i sto nas policija nije prekidala, iako je to nesto sto smo zbog buke definitivno ocekivali ( ah te komshije )... Dalje, drago mi je sto sam medju posetiocima video puno poznatih lica. Znate i sami ko ste, necu vas sada po imenima nabrajati! Jos jednom vas sve pozdravljam, i zahvaljujem vam na podrsci koju ste nam pruzili vasim prisustvom, bez prave publike sve ovo ne bi imalo smisla. Bilo je i puno nekih novih lica, mladih ljudi, koji su sa neskrivenim interesovanjem gledali sta se desava za mix pultom i u klubu, i to mi je takodje drago jer nove mlade publike nikad dosta! Jedina stvar koju NIKAKO nisam mogao da razumem je ZASTO SU LJUDI TAKO BUCNI ????? Naime, oko 02h shvatio sam da, koliko god ja pojacavao razglasni sistem, ljudi su se trudili da sve glasnije pricaju, kao da su na njujorskoj berzi, a ne na partiju u klubu. Shvatio sam da ce se i to resiti cim se jedan manji deo posetilaca nezainteresovanih za zvuk koji smo Dejan Hosic i ja sinoc plasirali povuce iz kluba, i ostane onaj drugi brojniji deo ekipe koja vise paznje poklanja samoj muzici. Na kraju, nadam se da smo ispunili barem deo ocekivanja onih koji vole dobar zvuk. Pokusao sam da prosetam kroz sve zanrove koje moja torba sa plocama sadrzi, da se svako pronadje u bar nekoj od stvari koje sam pustao... Nadam se da nece ponovo proci 5 meseci do sledece prilike da zavrtim neke nove ploce (secate se Urban Bug promo partija proslog Novembra u kafeu Time?) i predstavim vam neka nova, drugacija muzicka izdanja! Do sledeceg partijanja, poz !!! FOTKE: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 (edited) Edited April 30, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 (edited) Edited April 30, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pa brate na ovim slikama niko se ne pomera .. ste to radili neki chill :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 drago mi je da je žurka uspela.. još ne mogu da se naviknem da si mršav, kapiram da ću se šokirati kad te konačno budem video :) i da, gde su gola ženska deca?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Nisu dosla zato sto jer kad ja nisam doshao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 taj rad :D da ste videli kako zapravo izgleda enterijer tog lokala shvatili bi zasto niko nije mogao da densuje... bili smo ko sardine u konzervi bre... :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 pa to je josh jedna stvar .. ovo je vishe ficka nego neka dens arena. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 jebesh sto nisu igrali, bitno je da je zurka uspela! krece polako novi pokreti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Deng...dosao sam oko 2, samo bio sam pijan ko govedo...ali siguran sam da je bilo super :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ahahaha :) Ti si svoje sa flajerom odradio, sve ostalo je nebitno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 ahahaha :) Ti si svoje sa flajerom odradio, sve ostalo je nebitno :) ← e, da xtra je isp'o...nisam se setio da uzmem jedan :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts