Mare Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 Pa ako ćete da se dr Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Realno je ok organizovano ako sam ja sad lepo ukapirao taj winner-loser bracket sistem. Da ima vise kompova, pa ajde i da kazemo da mogu grupe... al ovako je realno bolje nego opet grupe do pola jedan ko u Forumu :D. Quote "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ma sve je ok ispalo 12 ekipa winner/loser ja sam bio samo protiv single eli. Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 MA nesmarajte vise Neka bude kako bude ionako ce da ovo bude vise spremanje za METRO nego zasto bre po 250 kinte(nije problem u kinti) nego svi turevi bili sad po 200 a sad ovaj 250 cisto da pitam A DA obrisi ? kod vF dolazimo SIGURNO nasli smo petog igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 nego zasto bre po 250 kinte(nije problem u kinti) nego svi turevi bili sad po 200 a sad ovaj 250 cisto da pitam ← Ja bi rekao da nema velike razlike izmedju 200 i 250 Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 OK, double-elimination it is. Nisam skapirao iz početnog post-a, jer mi nije ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Ljudi ne bih da smaram, ali ako bi mogli da mi kazete kada je METRO jer smo mi iz Vranja i sada bi bilo previse ici na 2 tura u jednom mesecu jer ipak 2000+ za kartu, ucesce i has... ajde moze ovde ili na PM... THnx unapred Edited April 29, 2006 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ono procito sam sve postove i nigde nisam video koji ce se mod igrati,pretpostavljam da ce biti team pick ali bilo bi lepo da neko napise koji ce se mod igrati....i kako ce se odredjivati ko je sentinel/scourge thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 O brate haqula bas si pglu pa pise ti na pocetku topicka koji je mod a strane ce mo da odredimo po tome ko je jaci ako me shvatas ..... o boze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ljudi ne bih da smaram, ali ako bi mogli da mi kazete kada je METRO jer smo mi iz Vranja i sada bi bilo previse ici na 2 tura u jednom mesecu jer ipak 2000+ za kartu, ucesce i has... ajde moze ovde ili na PM... THnx unapred ← Hmmm pa nema ko da ti kaze , to se samo nagadja da ce biti turnira , nije jos nista sigurno Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 PA trip je u tome da cena po ekipi bude jedna crvena tj 1000 kinte a da ajde molim te objasni mi kako ce da odredjujemo ko ce sa kojom stranom da igra ali samo palako jer te uopste nisam razumeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 ono procito sam sve postove i nigde nisam video koji ce se mod igrati,pretpostavljam da ce biti team pick ali bilo bi lepo da neko napise koji ce se mod igrati....i kako ce se odredjivati ko je sentinel/scourge thx ← naziv topica? khm. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 PA trip je u tome da cena po ekipi bude jedna crvena tj 1000 kinte a da ajde molim te objasni mi kako ce da odredjujemo ko ce sa kojom stranom da igra ali samo palako jer te uopste nisam razumeo ← Pa...Verovatno ce se birati strane kao sto je bilo i u forumu...Ako se ekipe ne dogovore baca se novchitj Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 i dalje me svi uspe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ovo Anadrol ekipa i Brat Misha & Co je isto cisto da se zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 (edited) i dalje me svi uspe Edited April 30, 2006 by pER tU aMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 (edited) A kako je zadnji tur u warcraftu imao neparan broj pa je sv lepo o0dradjeno? Skini sa neta javu, ako nemas (www.sun.com), instaliraj je, pa onda instaliraj compomaster (java program za vodjenje turnira)-naci ces ga na netu. Onda unesi u njega 12 ekipa (izmisljenih nazovi ih kako oces), stavi da se igra double elimination system i stsni start. Eto tako ces videti kako to ide.Mogao si samo lepo da ka Edited April 30, 2006 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Jel i dalje 7. maj ? Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks2005 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Kakva bre Tergina ekipa bre mi imamo ime plz RESPECT... I naravno dolazimo vidimo se u bg 7... A sto se tice organizacije nek vidi organizator sta ce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Nabavicemo vam zene. prvo kolo ce laditi nosioci naravno, po rezultatu sa zadnjih par turnira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 Ponavljam svi koji ste rekli da cete doci pm'ujte me me da znam 100% da dolazite. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 (edited) prvo kolo ce laditi nosioci naravno, po rezultatu sa zadnjih par turnira. ← Jel to znači da i mi ladimo jer smo bili 4. u Forumu ? ;p edited: zezam se, nama odgovara da odigramo Edited April 30, 2006 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Koliko ja znam drvetu ne sme refresher :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 koliko ti znas... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pa na DCE-u to ne sme... A koja je fora da stojite 10 sec? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts