Dz Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ne podnosim insekte!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 nemam nijednom insekta u sobi vec godinama - imam pauka u uglu prozora godinama :) keva je sizela: nece meni da paucina leluja po kuci i stalno ga je ganjala i paucinu, ali je vremenom odustala :) upalim leti stonu lampu i nakupi se gomila tih letaca ... legnem da spavam i svi vezani u mrezi ... genijalna zivotinja taj pauk :) zanimljivo ga je gledati, jedino sto je smarac pred jutro - posto ima tendenciju da visi sa plafona, ali onda ga samo vratim na mesto dodje nesto ko kucni ljubimac :)))) pcele ne diram, korisne su, ose tamanim po vidjenju, strsljena isqliram ove gamizuce nisam ni video skoro, ali bi ih tamanio - samo sire bolesti Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 insekti mi ne smetaju preterano, samo ako su shto dalje od mene... a u sushtini od paukova imam panichnu fobiju... FuuuuuuuuuuJ!!!!!!! Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Pauci su zmajevi za tamanjenje komaraca i muva. A josh je dobro imati nekog gekona koji bi pomagao paucima - jedini je problem shto gekon kod nas nema shta da jede tokom zime... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ako oces gustera da ti tamani insekte, tu je kameleon majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 @Yevod Hahaha mislio sam da sam jedino ja drzao pauka :) Ovaj moj je bio "krstas",tamanio je ko lud sve shto uleti.Najjace je kas ih zavije ko mumije pa ostavi za kasnije - i onda ih nikada ne pojede.Elam imao sam ga blizu dve godine, kad je odjednom iz samo njemu znanih razloga prosirio mrezu toliko da je kevi puklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Vec sam ovo postovao, al evo i ovde .... :) Treba registracija, ali je vredno pogledati sta sve negde tamo zivi ... http://www.youtube.com/verify_age?next_url...v%3D8CL2hetqpfg Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts