MagmaN Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Da li znate neki emulator za PS2 koji radi 100% posto necu da bacim pare za DZ na igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 PCSX2, ali svega par igara je potpuno igrivo, i u pitanju su 2D igre. 3D igre uglavnom jedva dođu do glavnog menija. Hardver je ekstra zajeban a Sony naravno ne daje dokumentaciju javno, tako da emulator neće dospeti u igrivo stanje jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a taman sam planirao da kupim "God of war" dobro je sto si mi to rekao sad nemcu baciti 450 din na to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Imam i ja God of War, i mogu da ga sisam. Ali dobro, oseća se napredak. Sad se vidi tekst u glavnom meniju, u odnosu na prethodnu 0.8 verziju emulatora. Ko zna, u sledećoj mo Edited April 21, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 pa de znam koliko kosta :)) ja se ne bavim kupovinom igara ja samo uzimam igre od 2. ali posto ne znam ko ima PS2 onda mi preostaje da kupim :)) jer ne mogu da skidam sa neta jer imam ograniceno skidanje na 3.5GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts