rockdudbg Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ako ste gledali film primetili ste kraj filma,odnosno gitarski duel,pa me zanima da li onaj lik zaista svira gitaru,i da li je on odsvirao one solaze prstima onako dobro...? meni izgleda neverovatno,i ne znam lika... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 stevie vai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 steve vai je onaj drugi,ako se ne varam:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 sve sto u crossroadsu chujesh na gitari odsvirano uradio je stevie, a ralph machio, aka the karate kid (film pre tvog vremena ;o)), samo glumi tj pomera prste na prazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 e hvala na informaciji...to mi je trebalo,jer da to stvarno svira taj manji,ja bih bacio svoju gitaru u savu...:)D: Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pa pazi...da se ne lazhemo...macchio zaista ima tu semiblentavu facu zadubljenog klasichnog gitariste ...ali rad desne ruke ga odaje ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ahaha brate ne seri da glumi karate kid u crossroadsu :))) čekaj, jel to onaj film sa britni? i jel karate kid ono kad ga matori tera da mu riba podove i kreči gajbu, a zapravo ga nauči da blokira udarce i štajaznam? roflkopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) ne ne crossroads sa britni je skroz druga pricha to je 2002 i to je ovo a ovo je bolji crossroads i on je 1986=) tj. i p.s. i da to je karate kid, najtru film a lik je ovaj u sredini na drugoj slici Edited April 20, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 taj film je predobar.. tu je negde sa junacima skejtborda.. ono kad lik radi sklekove na dva prsta je najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 steve vai je onaj drugi,ako se ne varam:) ← sviras gitaru a ne znas ko je steve vai?trebao bi malo da odslusas, ustvari bolje nemoj mozda ces stvarno baciti gitaru :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 uh, film je jako dobar.........mozda sam ocekivao malo vise ali je ipak sjajan. ah da, karate kid...........vidim,poznat mi je nesto.Steve vai se mnogo kurci, pa mi je bljak nekako, mada stvarno sabija kako svira Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 zbog tog zavrshnog duela sam jednom davno zakasnio u shkolu:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 sviras gitaru a ne znas ko je steve vai?trebao bi malo da odslusas, ustvari bolje nemoj mozda ces stvarno baciti gitaru :))hmmm,znam ja dobro ko je steve vai,tako da ... ... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts