Srbin2k5 Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Jel neko moze da mi da neke savete/buildove za dr00da, koje profesije da koristim... Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 boli je bar 5 topica o ovome do sada.....koristi search Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Evo da odradim posao umesto tebe zato sto sam dobar covek (a i dosadno mi je): http://forum.klanrur.rs/index.php?s...=36100&hl=druid Po meni najkorisnije infoe o klasama mozes naci na oficijalnom sajtu, kako EU tako i US. Aj evo ti i tih linkova: http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...&tmp=1#post6632 ili http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...mp=1#post107512 Naravno imas ih jos pun qrac, ali nisam bas toliko dokon. :D Sto se profesija tice, samo gledaj gde ces cash da pravis. To da uzimas LW da bi sam sebi pravio opremu - zaboravi, glupo je. Moj savet - herbalizam i mining, i ne propustaj nista sto mozes da pokupis Edited April 20, 2006 by Perun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin2k5 Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 Pa s obzirom da igram na Dunemaulu, (na sta me je sharulja nagovorio) ne znam dal da uzmem herbalism i mining, posto to niko nece qpovati, mislio sam herbalism/alchemy al to ne znam dal ce mi koristiti... Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 skinn/tribal lw Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 skinning i mining... zaraduj pare pa kupi shta ti treba a vecinu reagenata mozesh sam da nabavish =) uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 pazi shto se tiche profesija koje ce ti koristiti na 60om uzmi herb / alcmehy ... ja sam to uzeo na 20 i furao do 60. Kada sam stigao na 60 i zatrebale mi pare za epic mounta ( a pritom sam bio nenormalno glup i neobaveshten) ja sam abandonovao te dve profesije ! Sa heralizmom mozesh xtra pare da namlatish ne od potiona vec od prodaje biljaka (i to high lvl biljaka koje skupljash na 55-60, mada generalno moze i fadeleaf i josh po neshto lepo da se proda). Shto se tiche para samih po sebi uzmi enchanting......ja sam to uzeo i imam para ko blataa, keve mi! Sad sam skoro uzeo i minig jer samo od copper barova ( znam zvuci glupo da neshto shto zahteva mining 1 moz da se proda) sam namlatio lepe parice i ujedno xtra izlvlovao skill ! Skinning....pa pazi u principu ne ide loshe ali je strashan smor (bar meni =/ ) da skinujem i smaram se sa tolikim kozama....ne znam zashto ali eto jednostavno tako je ( istina black dragonscale ide dobro) ... ...i tako Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin2k5 Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 Thx svima, uzeo sam skinn/mining, izlvlovacu ih brzo da saqpim kesa, pa mozda promenim na visim lvlima, dodam herbalism (mada cu se smoriti od lvlovanja profesije)... Фак д пепси, фак д пица, ол ви нид из гибаница/шљивовица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts