Highl1 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 smarach ti tata, ne diraj migshu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 brate i da mogu nebi ga diro... ruke da mi izgore Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 shaylee, lepa si. lag, jebac si. migsa SMARAC si. ← a ti morash sve da potvrdish? zar se vec sve to ne znam? sve je to opshte poznata stvar, btw gnome leba ti, nemash josh trollovski stazh ovde na forumu da mi zveketjesh pssst d ate ne pojede admin ;) kekek ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ← extra dzeri je kralj... a publika je josh lele, de ih smao nalaze :D elem darijanche pojasni mi ovo da se ne opecesh... il shta si vetj napisao malo sam ovoono pa ne kontam sad;) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 darijan se usro, chita topic, a ne sme migshi da odgovori, pussy 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 haha sto hajli potpaljuje migsa nisam reko da cu se opeci nego da ce mi ruke izgoreti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 josh uvek ne kontam... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jbg brate :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 haha sto hajli potpaljuje migsa nisam reko da cu se opeci nego da ce mi ruke izgoreti ← znachi pristajesh na 12 rundi sa migshom? :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 znachi pristajesh na 12 rundi sa migshom? :) ← pravilo je d anem apravila? smem da mu purdzhujem mozak? :D hmmm wait wait let me think » Click to show Spoiler - click again to hide... « ok... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 kakvih hajli? bez fizickog kontakta moze ili da nosim zastitno odelo onda moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 hocu ja sa migshom 12 rundi migsha ljubavnik moj neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 kakvih hajli? bez fizickog kontakta moze ili da nosim zastitno odelo onda moze ← imamo dokaz, i zvanichno si malena pica 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 kakvih hajli? bez fizickog kontakta moze ili da nosim zastitno odelo onda moze ← pa nemam nameru da te pipkam... ts ts ts sha uradi amerika od choveka ljudi kazhu zrachim pozitivnom energijom nikad nisam mislio d aje to loshe :D hocu ja sa migshom 12 rundi migsha ljubavnik moj ← daj neki kalijev smajli :D lagsha bejbe for ju eni tajm;) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 e ljudi znam iz pouzdanih izvora da je migsa otisho da spava :D @dzontra pico pwndan si eto ti prilike da vratish migsi dok spava OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ima dechka ← Blago njoj,ali kakve to veze ima sa mojim pitanjem ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Blago njoj,ali kakve to veze ima sa mojim pitanjem ? :) ← na fin nachin je htela da ti kaze "mrsh smrdljivche jedan" 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ne bih da pisham u vatru, ali ja ovo ne bih trpeo Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 migshO, ne kurchi se, oborio sam ti ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 teshko je tebi da oboris nekom ruku kad si ko medved..... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ma jeeeeeste, nisi video migshin biceps :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ja sledeci put zavodim red .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 a u medjuvremenu da prekinemo ovo baljezganje i da se podsetimo gde smo stali » Click to show Spoiler - click again to hide... « ah da, te sexy mindjuse :P :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 -bas ti lepo stoje ^_^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Shaylee vrtis tu sliku for ages :D Yes da si lepo ispala al ono :P xD ← jel to ljubomora u tvom glasu? kupicemo i tebi jedan takav par mindjusha Edited May 1, 2006 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts