Crno-Sunce Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pa dobro ne bas smisao zivota, ali da kazete ukratko(uz malo objasnjenje) zbog cega ustajete svaki dan iz kreveta. sto kaze pesma "life is peace of shit when you look at it", pa mora da ima nesto sto vas "gura" da nastavite dalje. sto vas prosto tera da ne odustanete od svega kada vam je tesko. neka posebna poruka zbog koje se kad vam je najgore slatko nasmejete, i pljunete te iste probleme u ochi(figurativno receno). posto kontam da ce nekima pomalo biti nejasno ja cu prvi pocheti. za mene su dve recenice da kazemo esencijalne koje su me promenile, prateci taj sistem verovanja, jednostavno ne mogu da se skenjavam, ne mogu da bedacim, svakog dana ustajem srecan i zadovoljan i jedva cekam da vidim sta ce mi se desiti tog dana bilo to dobro ili lose. prvu sam procitao u jednom stripu(!?) pre par godina. strip se zove Dawn ako nekog usput interesuje a recenica je "As long as there is a tommorow, the only way i can face it is with no regrets", ukratko receno nemojte zaliti ni za cim. odnosno radite stvari zbog kojih nikad necete zaliti. vidis dobru ribu u gradu. startuj je. nemoj da se sutra zapitas sta bi bilo kad bi bilo. ide ti se u grad ali vreme je nesto kenjkavo, nemoj da dozvolis da zalis sto je to vece mozda bilo jedno od najboljih, a da ti to ortaci prepricavaju. sve u svemu nemoj da zalis ni za cim. regret leeds you to the dark side :) drugu recenicu sam procitao u knjizi "marfijevi zakoni" i kratko i jasno ona je "smesi se, sutra ce biti gore" ili drugacije formulisano "ako se osecas dobro, ne brini, proci ce" sto u prevodu znaci da i kad imas osecaj da ti su se nebesa srucila na glavu, UVEK moze biti gore. gledaj na svaki problem sa osmehom, jer ces u zivotu imati daleko gore probleme i ako te mali problemi sjebu, sta ces tek onda sutra raditi? molio bi bez spama Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 pa ono ne mislim u kategorijama dobro/lose. skapirao sam na kratke staze dobre/lose stvari su na dugacke lose/dobre. milsim ipak ne vidimo domet svojih uzroka da bi daleko videli posledice ... svaki dan ustajem da nastavim ono sto nisam stigao juce. verujte toga "juce" se BAS nakupilo. da ne ispadne da jurim SAMO za materijalnim stvarima. ponekad volim da ceo dan presedim i sozercavam. :) milsim da si potpun kad si pun, ali ne sit :) baterije ne stomak :) ponekad pomislim da cu da zavrsim u manastiru pevajuci dozivotno slavopeve Bogu, a ponekad da nisam zasluzio ni da se valjam u blatu sa svinjama... pronasao sam smisao svog zivota i necu da vam kazem, zato :) a sta me gura? pa dok god sam ziv, kad god otvorim oci, svaki dan je novi pocetak, ili bolji nastavak juce :) mada kad bi me pitali prognozu ovog ili onog KRAJNJI sam pesimista... kako to? pa vise volim da sam spreman nego da me rokne kamen s kilometar u glavu i da zanemim na par meseci. ovako kad me strefi, pokusavam da se konsolidujem brzo i da hladno razmisljam o onom sto mi se desava. Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 zvuk djing produkcija skrnjavljenje moj komp Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 'umri sa najvishe igrachaka u komshiluku' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 da sjebem planetu, kontamd a mi je to ugradjeno u chip u glavi... videcemo dal ce se ostvariti... a i da nadzivim kalija.. posle toga mogu mirno da umrem ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pa dobro ne bas smisao zivota, ali da kazete ukratko(uz malo objasnjenje) zbog cega ustajete svaki dan iz kreveta. ← Da ugasim budilnik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 zavrsim fax prozivim u LAu neko vreme vratim se Srbiju ...i ostatak zivota provedem u Pioniru gledajuci basket :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Svako jutro se budim u nadi da ce se vratiti jutarnja erekcija :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Svako jutro se budim u nadi da ce se vratiti jutarnja erekcija :( ← :/ sta ceti to ,to je samo sranje kada treba negde da ides ujutru cim se probudis inace smiao zivota su pare ,zar ne zar nije svrha svega sto ljudi rade novac :\ primer: ako je nekom zabava smisao zivota ,ni bilo koji oblik zabave ne mozes uradis bez para [:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Kili smanji wow Smisao zivota je da sredim isti na najbolji moguci nachin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Da vam nalupam shamare i da vas izvedem na pravi put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 izvini :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Smisao zivota jeste u tome da ga pronadjesh(smisao),a kada to uchinish onda on sam po sebi gubi smisao... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 bravo savke, otkrio si nam sve! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Nema na chemu :) ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 reka ? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 "There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know" Slazem se ^^!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 pa... u poslednjih godinu dana, posle nekih major krahova, pronasao sam nesto sto me "tera" u muzici... tako da cu malo da share-ujem neke stihove sa vama... ko hoce da cita, nek izvoli, ko nece, ne mora.. al mojne samo da mi drvite leba vam :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Blaze Bayley - The Brave Never get close to the flame because the flame it can burn Better to not play the game than never to win at your turn Better to be on your own than trust a friend might betray Better not follow a dream - they don't come true anyway Play to win not scared to lose Walk the path you choose Fortune favours the brave Risking it all again and again Fortune favours the brave Fall after fall they climb up again i The Pesma Blaze Bayley - Born As A Stranger Hour by hour with each day that passes Learning to think in a different way The mind and the will that can soon overcome this Learning now all of the right things to say The danger of freedom is letting them see That you're not bound by their morality Reflecting them just like a bear at the baiting That's when your downfall is just in the making Live and let live, live and let die Die and forgive, never ask why You were born, born as a stranger You were born, born in a different world Not scared of sharing and not scared of dying But he can sense that they're all so afraid Afraid of the darkness, afraid of their ending And all the errors that lie in their grave Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Iskreno , ova tema je dobra za raspravljati ako sedish negde sa drustvom i cugash i tamo negde okok druge-trece litre , kad krenu svi da pricaju i filozofiraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 (edited) Iskreno , ova tema je dobra za raspravljati ako sedish negde sa drustvom i cugash i tamo negde okok druge-trece litre , kad krenu svi da pricaju i filozofiraju :) word :D Da nastavim dalje gura me surova realnost, a rechenica koja pomazhe u svemu tome je rechenica iz SavKe-ove signe: "Zivot je cool, ako umesh da ga zivish kako treba..." Skroz kul rechenica Edited April 18, 2006 by ozyGY Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Bog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Molim? :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 da sjebem planetu, kontamd a mi je to ugradjeno u chip u glavi... videcemo dal ce se ostvariti... ← vi's ti kako ove igrice udare u glavu ;)))) Svako jutro se budim u nadi da ce se vratiti jutarnja erekcija :( ← prajsles inace smiao zivota su pare ,zar ne ← uuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeeee ... ccc ... pa jel mozes za pare da kupis prijatelja ... moje saucesce tvom mozgu :( to bi trebalo samo da bude sredstvo a ne i opravdani cilj ... pa... u poslednjih godinu dana, posle nekih major krahova, pronasao sam nesto sto me "tera" u muzici... ← too dark too fearful [azdaja] Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 blow me, fear me... whatever Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 vi's ti kako ove igrice udare u glavu ;)))) ← nije igrica... jebiga, rekoh one day :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts