Jump to content

Iz GY lige u EL

Formica

Recommended Posts

dakle u ovom delu foruma se bash ne otvara mnogo tema... mogli bismo da se aktiviramo malo vise....

U četvrtak 20. aprila u Sarajevu počinje finalni turnir F8 regionalne Goodyear lige. Ovoga puta timovi će se boriti "samo" za titulu, ali već od sledeće godine, kako saznaju "Novosti", pobednik takmičenja direktno će izboriti plasman u Evroligu! Ovakvim rapletom čini se da je otklonjena i najveća zamerka srpskih predstavnika u vezi sa svrsishodno
Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

sta ja znam,dobro bi bilo.jos bolje bi bilo kad bi smanjili na 12 ekipi,naravno sa 5 nasih(4+buducnost)

gledao sam na sosu konferenciju za stampu posle sinocne tekme partizana,neki lik je brbljao sat vremena o goodyear ligi.da ne zna neko ko je taj lik zove?(jedino sto znam da je iz partizana,a nije dule:))

zapenusio je lik kad je neki novinar spomenu prebacivanje naseg mesta u evroligi,u goodyear( ?!wtf?! )

?!wtf?!=kolko sam ja skapirao pobednik super lige ne bi isao u el,nego pobednik gy,ne znam stvarno odakle tom novinaru tako nesto

salt wat fish fresh wat fish?

gledao sam na sosu konferenciju za stampu posle sinocne tekme partizana

haha, to je bilo pre neki dan u pioniru, bash ce ti sos dati snimak konferencije 2-3 sata nakon njenog zavrshteka u sarajevu... :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Konachno jedan iole valjan razlog za igranje GY lige...

Taman sledetjih 2-3 godine nameshtamo da na F4 GY igraju 4 nasha kluba, dostignemo rejting da imamo dve ekipe u EL direktno iz nashe lige i vetj tada tje Hrvati, a mozhda i Slovenci sami trazhiti da se GY ukine, pa netjemo mi morati da prihvatimo krivicu shto je liga spasa ex-SFRJ kosharke propala.

Divno. :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

kakve smo srece, kada nije bilo nikakvog razloga za igranje te lige mi smo razbijali i prva 4 kluba su bila nasa, ali sada kada ima razloga cemo da ga ispusimo.

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Dakle osvojio je FMP.

73:72... ili tako neki rezultat...

poslednja akcija je bila sjajna... prosto da ne verujes.

Primili 7 poena od izlaska Miloja od igraca kojeg je on cuvao (Savanovic), a izlaskom Miloja ko ga je preuzeo. Shta mislite?

- Bogdanovic... prosto neverovatno koliko tog momka zabole qrac za odbranu.

Ljudina pljuje na sudiju.Ccc

faul nije postojao.... to ne treba da te chudi u tom slucaju... posebno zato shto peti penal.

smeshan si. a i uzasno dosadan.

shto se tiche finala, svaka chast fmpu, josh jednom su pokazali da zaista znaju da odigraju takmichenja u kojima jedna utakmica sve reshava. naravno, nemaju nikakve shanse za titulu.

partizan-luka se lepo krio po terenu posle milojeve pete lichne, dule je je josh jednom spremio maestralan poslednji napad shta reci... zao mi je shto je miloje onako, slobodno mogu reci, glupo ispao, toliko je postalo ochigledno koliko se igrachi bacaju pred njim ne bi li iznudili faul u napadu, da nije ni chudo shto se chovek nervira... a danas su mu tri faula bila ofanzivna. u svakom sluchaju, daleko smo mi dogurali kada nam je shuput kljuchni igrach u odluchujucim momentima ako nema miloja u igri...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

znas shta meni jedino nije jasno?

kako to da Krstovic ono izvede pored nekada najboljeg odbrambenog igracha - Bozica...

takodje, ne shvatam kako to da Tripkovic ne moze da ubije FMP igrajuci pored raznoraznih jebivetara poput Vasica, Cvetkovica koji su do juche a Boga mi i danas totalni kosarkaski anonimusi...

ponavljam se po ko zna koji put, ali-na zalost, dok imamo igrache poput bozica, velichkovica, borovnjaka, bakica, smiljanica... na rosteru, zvezda je veliki favorit za osvajanje titule...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

dule je opet napravio show posle tekme, koliko mogu da vidim...

jebi ga, tako je to kada si gubitnik celog zivota... naravno, on ima podrshku dubokoumnih navijacha partizana... zashto i ne bi, svake godine idemo u euroligu da nauchimo neshto novo, da nashi princhevi kosharke steknu nova iskustva i naravno, da zavrshimo sa dominantnih 2-12...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

da li se ja to varam, ili u tvom komentaru se zaista oseca sarkazam i skrivena kritika situacije na klupi partizana, a i u klubu uopste? Ja lichno mislim da Vule ima preveliku podrsku direktora kluba i da zaista ne znam sta je potrebno da ode sa klupe nekada prvaka evrope i time koji je i par godina nakon toga igrao u fajnal foru, a sada je ubogi fenjerash

nasha kosharka je propala stvaranjem goodyear lige i raspadom nasheg prvenstva. KO su te mlade nade, koje se istichu na evropskom, ako ne svetskom nivou? 90-tih smo imali drobnjaka, tomasevica, rakocevica, berica, brkica, posle toga krstica... a sada ko su nam "igrachine"? Bogdanovic? Aleksandrov? Perovic? pokusao sam da se setim nekog perspektivnog igracha iz zvezde ali nisam uspeo da se setim.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa da... Vujosevic je rekao da Partizan nece igrati sledece sezone GY ligu.

i da Radic vise ne treba da delegira sudije i da to treba da se raspodeli na Ljubljanu Bg i Zagreb koliko se secam.

mada mislim da su to pretnje praznim puskama.

da li se ja to varam, ili u tvom komentaru se zaista oseca sarkazam i skrivena kritika situacije na klupi partizana, a i u klubu uopste? Ja lichno mislim da Vule ima preveliku podrsku direktora kluba i da zaista ne znam sta je potrebno da ode sa klupe nekada prvaka evrope i time koji je i par godina nakon toga igrao u fajnal foru, a sada je ubogi fenjerash

nasha kosharka je propala stvaranjem goodyear lige i raspadom nasheg prvenstva. KO su te mlade nade, koje se istichu na evropskom, ako ne svetskom nivou? 90-tih smo imali drobnjaka, tomasevica, rakocevica, berica, brkica, posle toga krstica... a sada ko su nam "igrachine"? Bogdanovic? Aleksandrov? Perovic? pokusao sam da se setim nekog perspektivnog igracha iz zvezde ali nisam uspeo da se setim.

da, svakako sam za odlazak debelog, ali koliko ja vidim, doshlo je skoro do toga da, on vodi klub, tako da mozemo da zaboravimo na to u skorije vreme po svemu sudeci...

shto se tiche drugog pasusa, nikako nisa protiv gy lige, pa se ne svakako ne slazem sa tim da su se to kao "propadanje" i igranje gy poklopili. uostalom, imamo vrhunske talente, recimo u buducnosti, pa i u fmpu ima nekih igracha u kojima nam je buducnost kosharke valjda...

shto se tiche partizanovih princheva, vec sam vishe puta rekao da je luka govno sa srcem komarca, izgleda mi kao da se kosta popravlja malo u poslednje vreme, a tripkovica cemo uvaliti nekome, u to ne sumnjam... :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

ne znam druze, meni se Luka nekako izgubio.... a ima chovek talenta to je neosporivo.

ipak pored svega, posle Miloja on mi je omiljeni igrac Partizana... na znam ni sam zasto. Valjda zato shto mi je zao choveka, nije lako pored onih seljaka u Pioniru igrati. jebem ti choveka koji mi se na uvo dere:"Luka ti si goooovno!!"...

i onda vidis strah u njegovim ocima od greske... onda pogodi trojku ili uradi nesto odlicno i ohrabri se... shutne josh jednom - promasi, i debeli ga izvede napolje.. i vrati se u igru sa novim strahom od greske... i tako u krug.

ipak i dalje verujem u njega.

mislim da Velickovic ima srce, i ako dobije sansu mislim da ce je iskoristiti.

nikada nisam rekao da luka potencijal. ali, ne igra odbranu, krije se kao pedja u odsudnim monentima...

shto se tiche ljudi koji vichu na igrache, shta onda kosta tek da kaze, shta njemu uradishe drugari iz uzica koji redovno posecuju tekme ;) mislim, oni su valjda profesionalci, ako ih to toliko ometa, onda jebi ga...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

definitivno je neizbezno poredjenje sa Pedjom...

chak i Pedja igra slicnu odbranu kao Luka.

Edited by Formica

fmp... vrlo mocna basketaska ekipa... mislim da bi dobijali pojedine utakmice i sa 100 razlike da se posle kosa dodeljuje lopta ekipi koja je kos postigla... neverovatno je koliko imaju slobode u igri... i na +30 i na -10... uostalom to mi nije toliko bitno koliko gubitak novca u finalu... bio sam ubedjen da ce sutirati trojke 0 -30... bio sam blizu... daleko sam bio od prognoze da ne postoji hendikep koji nece probiti partizan gazeci fmp u finalu :(

a sto se tice duleta... zamislite da je posle idiotsko-genijalne akcije sekund pre kraja bio faul/kos... covek bi usao u legendu...

nesto najbolje sto moze da se desi za tu gy ligu je playoff... boli me bas qrac da sledece godine domacin bude olimpija...

mislim da lex ima pravo... dovoljno je da partizan konacno dobije neku iole korektnu grupu u el... i da se drugi nas predstavnik prokurci zeljan dokazivanja... i imacemo 2 predstavnika... plus gy... to bi vec bilo frustrirajuce... :))))))

jetset

Edited by slash.

kakva crna mocna basketashka ekipa?

videces na prvoj utakmici prvenstva protiv Partizana kako ce da popasu 15 razlike...

ljudi su jednostavno specijalci za kup takmicenja, ali ne zaboravite da je to onaj isti FMP koji protiv Zvezde u Pioniru nije licio na ekipu vec na Kolektiv Aveta koji ni sami ne znaju shta tu rade

psihologija je u pitanju...

kakva crna mocna basketashka ekipa?

videces na prvoj utakmici prvenstva protiv Partizana kako ce da popasu 15 razlike...

ljudi su jednostavno specijalci za kup takmicenja, ali ne zaboravite da je to onaj isti FMP koji protiv Zvezde u Pioniru nije licio na ekipu vec na Kolektiv Aveta koji ni sami ne znaju shta tu rade

psihologija je u pitanju...

ja tako zamisljam mocnu basketasku ekipu... :)

da, svakako sam za odlazak debelog, ali koliko ja vidim, doshlo je skoro do toga da, on vodi klub, tako da mozemo da zaboravimo na to u skorije vreme po svemu sudeci...

shto se tiche drugog pasusa, nikako nisa protiv gy lige, pa se ne svakako ne slazem sa tim da su se to kao "propadanje" i igranje gy poklopili. uostalom, imamo vrhunske talente, recimo u buducnosti, pa i u fmpu ima nekih igracha u kojima nam je buducnost kosharke valjda...

shto se tiche partizanovih princheva, vec sam vishe puta rekao da je luka govno sa srcem komarca, izgleda mi kao da se kosta popravlja malo u poslednje vreme, a tripkovica cemo uvaliti nekome, u to ne sumnjam... :)

mi imamo talentovane juniore, kadete, ali poslednjih 6,7 godina sve te nashe mlade nade nestanu posle svoje 20-te, 21-ve....POgledaj samo sta se desava sa aleksandrovom, pre dve godine su ga projektovali u top 5 na nba draftu. Istina je da je imao par gadnih povreda ali sada se o njemu ne pricha nigde, niti je starter u fmp-u. Jedino su se Krstic, i nadam se, Milicic spasli.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad