eEnki Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 brate organizacija jeste bila na nivou ali problem su ljudi koji se prijave a nepotvrdjuju svoje ucesce sta tu mozemo mi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 koji bedak, nema turnira, ali tu je novi gravitizer ;))) click me 18+ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 brate organizacija jeste bila na nivou ali problem su ljudi koji se prijave a nepotvrdjuju svoje ucesce sta tu mozemo mi ? ← da organizujesh turnir, opet bi ti doslo minimum 10-oro ljudi sa strane + 10 lokalaca = solidan turnir.. ovo je linija manjeg otpora "e nemam 30 ljudi, nema turnira" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 eEnki nije odjavilo ucesce njih pola, njih 4 je, znaci ostaje 18. Sto ne bi bio i sada turnir i za vreme letnjeg raspusta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 da njih 4 samo ovde, na racunu nema pola, i na tel \\ jbg ljud nisu mogli da docu, onda nek bude turnir za vreme letnjeg raspusta predlozite neki datum nije frka da makar se zna ko ce stvarno da doce a ko ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ali tu je novi gravitizer ;))) click me 18+ ← brate do yaya stvar (kako li se nisam toga ranije setio...) samo... 99.95$ wtf!? ma kupish na buvljaku jednu malu stolichicu izbushish rupu i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 brate do yaya stvar (kako li se nisam toga ranije setio...) samo... 99.95$ wtf!? ma kupish na buvljaku jednu malu stolichicu izbushish rupu i to je to ← realno, penzionerski seks, ;))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ko bi znao takve stvari nego ghost ^^ ps. posle 10-og maja bilo koji datum odgovara,sto znaci da dolazimo mile,ja,i par cudih drugara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 ko bi znao takve stvari nego ghost ^^ ps. posle 10-og maja bilo koji datum odgovara,sto znaci da dolazimo mile,ja,i par cudih drugara. ← meni nije problem mogu cak i odma da zakazem ali da sacekamo da prodje 1 maj da se napijem ko covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ko bi znao takve stvari nego ghost ^^ ps. posle 10-og maja bilo koji datum odgovara,sto znaci da dolazimo mile,ja,i par cudih drugara. ← Koga briga ko ce da dodje sa tobom ili dali ti dolazish? dolazim ko debil u gm i likovi kazu odlozeno n/c i onda ovi se javljaju posle 10 maja koga briga za vas? zbog vas sto ne znate da uplatite na racun pare je odlozeno kad ste "mozgovi" zao mi je sto ste toliko glupi aj samo neko nek pocne da me proziva sedim u jebenoj igraoni u kojoj je "turnir" degenerici ste svi redom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 E moze li sutra da se uplati na ziro posto nisam znao...? ← Bravo mozgu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaNubi Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 MA nemora sad turnir,samo da ih bude puno za vreme raspusta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 MA nemora sad turnir,samo da ih bude puno za vreme raspusta!!! ← BRATE JESI SE TI PRIJAVIO ZA TUR I DOSAO U GM A ONO OTKAZANO ? NISI? STA SE ONDA JAVLJASH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 hasu ovde si jedino ti ispao mentol , posto je covek lepo na sajtu napisao da je tur otkazan (istina dosta kasno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 hasu ovde si jedino ti ispao mentol , posto je covek lepo na sajtu napisao da je tur otkazan (istina dosta kasno) ← Jel goga jos u putu ? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pa dobro nije puno daleko cacak od gornjeg milanovca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 brate opet se decko iscimao, ja bi keve mi prebio organizatore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 brate opet se decko iscimao, ja bi keve mi prebio organizatore... ← pa dodji retu mali nismo mi krivi jer smo lepo stavili da se odlaze nemozemo mi da pravimo turnir a da neznamo ko dolazi !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Vidim ja,nista ovde ne moze da se uradi bez Stare Garde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pa dodji retu mali nismo mi krivi jer smo lepo stavili da se odlaze nemozemo mi da pravimo turnir a da neznamo ko dolazi !!!!! ← gledaj ovog indijanca, kazem da sam na mestu Hasua, da ste me tako ispalili...kretenu mutavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 LaUl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Koga briga ko ce da dodje sa tobom ili dali ti dolazish? dolazim ko debil u gm i likovi kazu odlozeno n/c i onda ovi se javljaju posle 10 maja koga briga za vas? zbog vas sto ne znate da uplatite na racun pare je odlozeno kad ste "mozgovi" zao mi je sto ste toliko glupi aj samo neko nek pocne da me proziva sedim u jebenoj igraoni u kojoj je "turnir" degenerici ste svi redom ← sledeci put prochitaj forum, i ne krivi druge. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ajde ljudi nije kraj sveta deshavaju se i gore stvari... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 vudu se usteze da ispricha svoj neki lichni dozivljaj, ae vudu otvori dushu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 verovatno kada je cekao kelnera u meku^^ ae vudu ces ti ili ja? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts