Misha-King Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Koga briga ko ce da dodje sa tobom ili dali ti dolazish? dolazim ko debil u gm i likovi kazu odlozeno n/c i onda ovi se javljaju posle 10 maja koga briga za vas? zbog vas sto ne znate da uplatite na racun pare je odlozeno kad ste "mozgovi" zao mi je sto ste toliko glupi aj samo neko nek pocne da me proziva sedim u jebenoj igraoni u kojoj je "turnir" degenerici ste svi redom ← Mile koji ti je kurac ti si debil sto si citao forum i nisi otisao na turnir koga nema!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Gore shto mozhe da ti se desi je da upoznash Zeroxa :P Verujte mi zazhalicete taj dan :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 vec jesmo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 gledaj ovog indijanca, kazem da sam na mestu Hasua, da ste me tako ispalili...kretenu mutavi ← kao prvo sa nase strane nije niko ispaljen ja sam lepo stavio O D L O Z E N O !!!!!!!!!!!!!! i neznam sta nije jasno meni je zao sto su momci dolazili bezveze ali nisam moga da rizikujem da neko dodje iz Beograda ili dalje a ono nema ljudi i sta onda da mu kazem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 kazes mu "nema turnira" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eEnki Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 pa pazite sitvaciju u petak u 4:30, proverimo racun banke kad ono ima sta da vidis !!!!!! i sad kako da znam dali ce neko sutra u 10:00 da ustane i da ide na turnir ili ce da kaze ma puca mi kurac i ondako nisam platio ja sam odma napiso da turnira nece biti to je bilo oko 5 sati u petak nije bilo nimalo kasno da svi vidite sa obzirom da sam reko da ce u petak u to vreme biti postovane grupe koje ce igrati i u koliko sati tako da ste imali i razlog da posetite forum.. jbg ja se izvinjavam ljudima koji su dosli. koji nisu videli na forumu ali sta sad moram da priznam da je mozda bilo dosta kasno objavljena cela prica o turniru tako da nekrivim vas, i zato kazem da lepo vidimo kad odgovara i da napravimo turnir ko ljudi nije frka nijedan datum. izvinjavamo se jos jednom ljudima koji su dosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 eEnki ti si najmanje kriv, uradio si sve najbolje sto si mogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 meni odgovara bilo koja subota posle 10-og maja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 nema van bg i ns turniri probadaju a ovaj je jel ja nisam dosao :))) realno Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Turnir u Bijeljini krajem avgusta pocetkom septembra kao i uvjek :D Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 vudu se usteze da ispricha svoj neki lichni dozivljaj, ae vudu otvori dushu ← ocesh da pocnem ja prvo? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ocesh da pocnem ja prvo? ← Ovo bi trebalo da bude zanimljivo... Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 noc pre 29.4. ja i ortak se spremali i sve,ja reko daj da proverimo da nisu mozda odlozili . on kaze aj nemoj da baksuziras i tako mi ustanemo u 4 uvece stignemo u GM oko 6.30 onda smo lutali ,trazili igraonu, jedva smo nasli gde da pisamo...Posle nekog vremena nadjosmo i tu igraonu,i jos jednu pored nje u kojoj ima net, i ja sednem udjem na rur kad pise-odlozeno...E ONDA SAM POBESNEO!!!Sve u svemu dobra vam ona picerija , tj pizza je extra...Jbte jel ceo GM trenira fudbal???120 njih smo videli da idu na trening... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) noc pre 29.4. ja i ortak se spremali i sve,ja reko daj da proverimo da nisu mozda odlozili . on kaze aj nemoj da baksuziras i tako mi ustanemo u 4 uvece stignemo u GM oko 6.30 onda smo lutali ,trazili igraonu, jedva smo nasli gde da pisamo...Posle nekog vremena nadjosmo i tu igraonu,i jos jednu pored nje u kojoj ima net, i ja sednem udjem na rur kad pise-odlozeno...E ONDA SAM POBESNEO!!!Sve u svemu dobra vam ona picerija , tj pizza je extra...Jbte jel ceo GM trenira fudbal???120 njih smo videli da idu na trening... ← Blago vama Edited May 1, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 laul , meni to da se desilo cutao bi ko zaliven :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Hehe, meni se desilo da dodjem do BG-a za onaj tour 2v2 i da mi kazu da je odlozeno :). Dosao sam dan pre toga xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Hehe, meni se desilo da dodjem do BG-a za onaj tour 2v2 i da mi kazu da je odlozeno :). Dosao sam dan pre toga xD ← Ma nema veze Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts