Fenki(BH) Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Gleda se kombinacija 5 karata 100%.... U Novom Sadu bilo 4 turnira, ja uzeo prvi :) Ostala 3 uzeli ljudi iz moje ekipe... ocekivano... Blajndovi su bili surovi, krajnje retardirano organizovan turnir. Krupijei neiskusni, sta da vam kazem kad su dvojica dobili po dve devetke na allinu krupije je reko "ok to je to" u fazonu nije hteo ni da deli karte, ne znajuci da neko moze da zabode boju.... Nadam se da u finalu nece biti tako surovi blajndovi , a rekli su da nece, jer ovo je bilo samo zato sto nisu imali vremena, jer ovo juce je bilo cista kocka... znanje jako malo do izrazaja moglo da dodje (iako je doslo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 cestitke gj... & gl + hf na finalu ... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpritzer Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ÄŒestitam pobednicima! mene ibacio gari sa AA, a ja AQsuited! uletela mi je dama, za utehu... Golem pot je bio! nas trojica allin sa pribli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorans Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Za pocetak zelim da pozdravim Fenju i da napomenem da mu nije bio lepo sto me je izbacio u finalu. Naime izvukao sam KJ i platio mu all-in medjutim Fenja je izvukao AK i na taj nacin me izbacio. Samo turnir je bio malo retardiran zbog Blindova, tada sam ja bio Big Blind 100.000 cipova a Fenja Small Blind 50.000 na steku sam imao jos 200.000 a Fenja jos 250.000 cipova u prevodu morao sam da platim. Toliko o Fenjinom znanju koje se tako istaklo tokom celog turnira. :D Salim se Fenjac, naravno da si dobar, ali nemas puno sanse 1v1. :D A sada ko zeli da nam se prikljuci na 66POKER-u moze da registruje svoj Username na http://www.66poker.com/Signup.aspx?Code=AA i da skine software za igru sa http://download.b2bpoker.com/client/66poker/66pokersetup.exe Ako vam se svidi mozete da me kontaktirate na mail: gorans_oo7@yahoo.com da uplatite koji euro. Za svaki novi account koji uplati bar 10 eura bice poklon od 5 eura. Vidimo se na 66POKER-u!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivadam Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ako bilo koga interesuju cipovi za poker ili sve vezano za poker (karte, sto za poker, masina za mesanje karata, dealer timer....) neka se javi na sledeci mail: gigga@nadlanu.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts