Corey Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 pogledajte ovu zanimljivu stranicu lik je sve povezao u kući sa kompom :)) http://www.bwired.nl/ koji je lenjivac :D (nadam se da je prikladan forum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 iskreno svaka mu cast , meri potrosnju struje i vode preko kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Uf, bash se potrudio chovek. Statore, osvetlaj obraz Srbije . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) kralj... al svaka mu chast :) ( )... Edited April 10, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Kolko je samo puko kesha za sve ovo Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Strava :) Bas mi se djasvi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ne bi shkodilo da imam ovakav sistem u mojoj kutji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 u jebote ... nije uopste losa stvarcica ... uzmite u obzir da za par (desetina) godina ce svako od nas imati ovako nesto u kuci ... ako nas pre toga ne zbrise nuklearna katastorfa [atom] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ovakva stvar vec postoji, zove se smart house, i najbolji ortak mog ortaka (kako ovo glupo zvuchi :)) koji radi gajbe po moskvi ovo ugradjuje. Zavisi od verzije koshta od 100-150k eura, i poseduje bukvalno sve shto mozete da zamislite, do najsitnijih perverzija tipa da provali kad je beba u kuhinji da ugasi sve ringle, da kad nikog nema u sobi gasi svetlo i ostale uredjaje i mnogo drugih stvari Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Kolko je samo puko kesha za sve ovo ← pa pogledaj na kamerama u kakvom kraju zhivi. ochigledno ima i previshe para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 u bre pa da imam ovo treba da bacim ko zna koliko $ :/ sve u svemu extra izgleda :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Do jaja je fora. Inache bio sam u jednom moskovskom elitnom kompeksu gde su stanovi kao shto je Hajli opisao - znachi ulazish u sobu pali se svetlo (ali samo ako je napolju tamno), izlazish, gasi se, stavish ruku pod chesmu krece voda, sklonish ruku prestaje da teche, ali najjacha je fora kontrola zavese glasom! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 zavesa ide levo zavesa ide desno zavesa ide levo zavesa ide desno zavesa ide levo zavesa ide desno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 auuuuuuuuu... moze li ovo da pere, pegla vesh i kuva ruchak? Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ako imam para da uvedem ovo u gajbu, koji će mi merenje potrošnje gasa u cent? :) što kaže veca, mnogo bi mi više značilo da trivijalne kućne poslove ne moram da radim nego da ne moram da stisnem prekidač za svetlo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 omg ....svkama mu cast.... mad malo je debilozno ali dobro :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Brate ovo je loodo skroz ujedno i najjace :))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 sad tje se neki smejati i tako to.. ali bilo je ranije dok sam bio mali u svetu kompa (popularno SK) sheme i ostalo kako zx spektrum da povezhesh sa aparatima u kutji i da sve kontrolishesh preko njega... ako je moglo tada sa time... a moj tjale je probao neke stvari da povezhe tada i radilo je.. dok je radio spektrum jelte :DD ... te ne sumnjam u ovo :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 zavesa ide levo zavesa ide desno zavesa ide levo zavesa ide desno zavesa ide levo zavesa ide desno :) ← :))))))))))))))) geek nerd monstrous lazy control freek invalid to je otprilike tok misli dok sam gledao sajt jeste, lepo je to, al sta ce mi da vidim ko je na vratima, kad ionako moram da ih otvorim ...? itd, slazem se za triviju Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ne morash, postoji mehanizam za to... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Hehe napravio je moj matori pre par nedelja (jer sam ga ja lerao da je ispao iz svog elektro-napravicu-sve-sam-cak-i-frankenstajna) uredjaj koji pali sam svetla cim neko udje. I dok nam je pokazivao shemu i prototip pitala ga moja seka :"a sta ako neko udje kad je dan kao sad...sta ce ti sad svetlo?" Ubedacio se i otisao da popravi prototip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Do jaja je fora. Inache bio sam u jednom moskovskom elitnom kompeksu gde su stanovi kao shto je Hajli opisao - znachi ulazish u sobu pali se svetlo (ali samo ako je napolju tamno), izlazish, gasi se, stavish ruku pod chesmu krece voda, sklonish ruku prestaje da teche, ali najjacha je fora kontrola zavese glasom! ← Vec zamisljam to kod nas...pa se pokvari...pa dodje majstor nakon 2-3 nedelje i mudro se pocesa po dupetu koje je ispalo iz pantalona i kaze "sa`cu ti ja stavim o`de prekidac, `bes ti ove kompjuktore"... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 al nije to nishta kruko i ja smo otishli dalje .. josh samo da nadjemo nekoga ko ce to da nam isprojektuje :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Daj skice, par bakarnih ploca i litricu sone kiseline :) A da i 2-3 vatrostalne posude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Sva ova tehnologija ce nas pretvoriti u debele lenjivce Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts