Jump to content

Ugly truth

Recommended Posts

tipa namerno ne pomazem kuckici koja ce da mi trepce i da kaze "pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :(((" i se sasvim dobro snalaze, lepi su!

brate, uvek mislis da ces mozda da dobijes 'cke... pomaze se pomaze

Lep sam , a para nemam.Nesto tu nevalja...

ajnstajn je rekao da ako se cinjenice i teorija ne slazu - promenite cinjenice!

Ja nemam takvih problema...chak mi mozda i odgovara to shto tako stvari funkcionishu - al dobro to je subjektivan pogled...a po pitanju globalne pravde i ne pravde -> totalno se slazem da je ne pravda...

kad sam krenula u prvi razred , uciteljica me je volela vise od sve druge dece i davali mojoj kevi da nosi kontrolni kuci koji cemo sutradan imati u skoli da vezba sa mnom da ne dobijem 2 :)))

a onda sam promenila skolu i poruznela... i tada su pocele nocne more i 2 i 3 iz matematike :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

mislim da se jos uvek na kriminalistici uce neke slicne stvari...realno, kad vidis lika sa klasicnim dizel izgledom lica (spusteno celo i ostatak opisa koji svi znamo i prepoznajemo), nije da nema smisla. doduse, verujem da i u odredjenoj meri fizicki izgled utice na karakter, i obrnuto.

kapiram da to "u određenoj meri" zapravo potiče od ustaljenog odnosa u društvu prema ružnim ljudima, jelte.. svi ga smatraju takvim-i-takvim, i on to na kraju postane..

al mogu samo da pretpostavljam hihi

kad sam krenula u prvi razred , uciteljica me je volela vise od sve druge dece i davali mojoj kevi da nosi kontrolni kuci koji cemo sutradan imati u skoli da vezba sa mnom da ne dobijem 2 :)))

a onda sam promenila skolu i poruznela... i tada su pocele nocne more i 2 i 3 iz matematike :)

čep ćep ćep čep

[:D]