Doa Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Imam ISDN i igram CS stalno preko servera, ali ping mi je 60-70 cak ide ponekad i preko 100, kako da ga smanjim? Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 kupis nov net? :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 koliko ja znam isdn je spor mislim da moze da ide do 128...predji na kablovski net on je najbolji za cs...tako per tu kaze :D a i meni se cini da je tako posle uporedjivanja :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 nisam siguran ali mislim da manje od 60 nemoze da bude Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 (edited) Jesi li sredio rate-ove ? Pogasi sve sto ti radi preko neta ako ti se ne poboljsha bar malo ping onda je do neta .. sbb je super, FLAT Home i pici Edited April 8, 2006 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Nadji dobar ISP i uzmi novi net Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Preseli se u Nemacku i kupi DSL.... :DDD Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 a nema to veze :D sa nemackom :D mozda ti onda i gore bude radilo :D....ortak koji je u france kad dodje kod nas na server a ima brzinu ne zamislivu za ovdasnje pojmove brzine :D ping mu je oko 70-80 :D tako da ne moras da se selis u nemacku::D:D:D:D:DD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 Ljudi meni je dobar net, samo sam cuo da ima nesto da se kuca pa se tako malo smanji ping, meni super radi igra cak bez seckanja samo ponekad dodje do seckanja, pa da vidim dal moze jos malo da se smanji ... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Za isdn 64k kucash: rate 5000 cl_updaterate 40 cl_cmdrate 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 I ja imam slican problem! Znaci na kablovskom netu,512k mi ping nekad skace i do 150-160 ali nikad ispod 50-60. Bio sam u tehnickoj podrsci,oni kazu da je veza sto se njih tice ok....... Ne bi bilo lose ako bi neko mogao malo da pojasni oko tih rejtova,za sta sluze i koliko se kucaju-konkretno u ovom slucaju?! E da,da napomenem da nekad na isti modem pustim i dva racunara pa onda delim protok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Bio si u tehnickoj podrsci i oni su ti rekli da nije do njih? Sta si ocekivao da ce ti reci?.. Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Bio si u pravu. Kako sam vec par puta insistirao da provere sve sto se da proveriti,nasli su uzrok-problem je bio u nekom razvodniku za nase naselje,usla je voda ili sta vec tako da mi ping sada ne prelazi 25-30. U svakom slucaju ne bi bilo lose da neko izbaci rejtove za vezu koju imam posto kontam da je to jos jedino ostalo,a sto bih mogao da uradim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101 :) ← zavisi meni ti rejtovi ne odgovaraju uopste ... imam adsl 512 ... i najbolje radi na cl_cmdrate 35, cl_updaterate 30, rate 17000 , i cl_rate 9999 Edited April 13, 2006 by mrk1 Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 ovo je za 512k cable gde je stabilan protok i upload bar 128/256k, inache svaki adsl je pricha za sebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Bio si u pravu. Kako sam vec par puta insistirao da provere sve sto se da proveriti,nasli su uzrok-problem je bio u nekom razvodniku za nase naselje,usla je voda ili sta vec tako da mi ping sada ne prelazi 25-30. U svakom slucaju ne bi bilo lose da neko izbaci rejtove za vezu koju imam posto kontam da je to jos jedino ostalo,a sto bih mogao da uradim. ← Cekaj ti na 64k imas 25-30 pinga ? OMFWTFFS??!?!11 Kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 prilicno lepo je naglasio da se radi o 512 kb I ja imam slican problem! Znaci na kablovskom netu,512k mi ping nekad skace i do 150-160 ali nikad ispod 50-60. Bio sam u tehnickoj podrsci,oni kazu da je veza sto se njih tice ok....... Ne bi bilo lose ako bi neko mogao malo da pojasni oko tih rejtova,za sta sluze i koliko se kucaju-konkretno u ovom slucaju?! E da,da napomenem da nekad na isti modem pustim i dva racunara pa onda delim protok. ← Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 zavisi dosta i od toga koji windows imas, cimaj Masnog ludaka on ima povoljno ove ESWC verzije wina ili per tu amore on valja WinCPl. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 ajde zola sada rezi koliko su ti platili za reklamu ??:D::D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 meni sa cable jednom na ffa bio ping 9 sa 256kb/s ali obicno je 10-30 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Ti si nash idol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Jos jedno pitanje-rejtovi ostaju isti i kad okacim dva racunara odjednom ili ih smanjujem?!? A intreresuje me zna li ko da li se protok sam automatski deli na pola (po 256) ili to ide po nekoj drugoj shemi s obzirom da smo ja i drugar pored mene okaceni na njegov modem (512k)?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ja sam do danas kupovao paket 256kb cable i cs mi je radio perfektno...upload mislim da je bio 128kb... rejtovi su bili : rate 10000 cl_upderate 50 cl_cmdrate 50 Sada sam kupio od 128/64 (nema se vise kesha :P) i opet mi radi perfektno...smanjio sam rejtove radi fazona na rate 8000 cl_upderate 30 cl_cmdrate 30 i opet nema nikakve razlike i extra radi... uglavnom za cs je potrebno dobrih 64kb da bi se lepo igralo...ping mi je od 15-40 uglavnom i extra je... a sto se tice toga da je tebi bio 9 ping,meni je bio 0 pa sam se krstio...blejao u net centru na nbgu i igram kad ono 0,a ustvari radi kao da je 120 ping pa su me smarali kako to?jel si u lanu itd.. Uglavnom ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali ne moze da skodi,a cim ne skodi znaci da koristi :) Quote ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Hmm.. verovatno je ovo milion puta postavljano pitanje, ali gledao sam teme sve do 5-6 strana unazad i nisam video da je neko odgovorio na to: Daklem, šta mogu da očekujem sa 128k wireless internetom? I šta bi bilo optimalno za CS online (tj. da bude online = LAN) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts