Sharky Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Da ne bi bilo josh nepotrebnih nesporazuma, morao sam da otvorim ovaj topic. Account She.is.my.sin. sam pre jedno 2 meseca prodao ECW.Dranzer-u(iz Bosne). Dotichni kreten je pored toga shto se pretstavljao kao ja uvredio par ljudi, pa neka znaju kome treba da se obrate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 OMFG!!! Meni je na azerothu acc SheIsMySin FFS O_o Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 sharky ima fanove shta je sledece, fatini fanovi? tbc 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 za sta si prodao e i da ja razjasnim nesto moj acc je KimWanChul i ni jedan drugi posto me je par ljudi startovalo na neti kao vladice ajde da nastavimo AT a aj sa njime nisam igrao tako da znate Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 za sta si prodao e i da ja razjasnim nesto moj acc je KimWanChul i ni jedan drugi posto me je par ljudi startovalo na neti kao vladice ajde da nastavimo AT a aj sa njime nisam igrao tako da znate ← Budalo, sad ce te smarati svi noobovi koji chitaju ovo Sucker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 sharky ima fanove shta je sledece, fatini fanovi? tbc ← Bre nisam znao da mu je to acc, keve mi. Nemam obichaj da kradem tudje nickove Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 aha, a vladica je veverica.. ne ide ti to laganje druze 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 OMFG!!! Meni je na azerothu acc SheIsMySin FFS O_o ← Matori,zajebao si se sto si to rekao.... Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Matori,zajebao si se sto si to rekao.... ← A zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 osetice dugorocno zajebavanje od strane ove zajednice ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts