Jump to content

treba mi l&m upaljac

Recommended Posts

Znaci treba mi upaljac L&M onaj mali malo deblji na prednjoj strani ima ispupcenje na kome je znak L&M mislim da je svetlo plave boje (nisam siguran)

razlog: sinoc sam bio cirke pa sam upropastio drugaricin upaljac a njoj je bio mnogo drag (ne znam zasto)

taj upaljac izgleda ne moze da se kupi na trafici vec ga samo promotivno dele

pa ako ga neka dobra dusa poseduje i voljna je da mi ga pokloni (proda?) bio bih mu zahvalan

hvala

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

то је рекламни упаљач који је дељен на промоцији. са једне стране је плав, а са друге црвен, има двоструко расклапање и нема пламен.

добио сам и ја такав, али сам га поклонио. јебига, штета баш, мада можеш да се искупиш орткињи на неки куљи начин. ето ти квест да је усрећиш...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ааааа, имао сам и тај други. бео, са црвеним тачкастим гумастим испупчењем на једној страни са логоом. видећу да ли га још имам негде... али и ако га имам, сигурно нема плина више.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ааааа, имао сам и тај други. бео, са црвеним тачкастим гумастим испупчењем на једној страни са логоом. видећу да ли га још имам негде... али и ако га имам, сигурно нема плина више.

aj vidi molim te mnogo bi mi znacio

nema veze sto nema plina

to je taj definitivno sa gumastim ispupcenjem

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

то је рекламни упаљач који је дељен на промоцији. са једне стране је плав, а са друге црвен, има двоструко расклапање и нема пламен.

добио сам и ја такав, али сам га поклонио. јебига, штета баш, мада можеш да се искупиш орткињи на неки куљи начин. ето ти квест да је усрећиш...

Kolko se pogano da to protumachiti...svidja mi se stil :D