spo(ghost) Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ma treba skill da izgradis 70 gyrosa i pustis ih da se biju ne moras ni u control da ih stavis,a gryphoni i DHovi sa herojima(3) samo nuke i gazi,a posle je UD nuke imba..... ovde se vodila jako lepa rasprava o tome http://www.sk-gaming.com/forum/3/33778/ pa procitajte sta bolji igraci (poneki) misle o ovome ← znaci 300 populacije? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Manje-vishe :) Ipak startegy > all Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 to i ja kazem,strategy>all ... ipak se ne moze vs 300 pop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KASABA Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 He evo i mene malo(tehnicki problemi) Grinderu sto su ti se izdebilisale jedinice? Nice games . Quote Necromancery...... so nice and scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Smorio sam se posle prve partije protiv Mileta. Dobijenu partiju sam izgubio. A i drugu mu pobijem oba heroja na pocetku i opet izgubim ...to samo ja mogu. Ali dobro kao shto Voodoo-u u signi na netu pishe "dont whine learn on your mistakes". Sve je stvar vezbe( ud mi vishe nije problem ). Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 to ti mislis ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KASABA Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Smorio sam se posle prve partije protiv Mileta. Dobijenu partiju sam izgubio. A i drugu mu pobijem oba heroja na pocetku i opet izgubim ...to samo ja mogu. Ali dobro kao shto Voodoo-u u signi na netu pishe "dont whine learn on your mistakes". Sve je stvar vezbe( ud mi vishe nije problem ). ← Samo tako grinderu jos samo da pocnes da kupis one iteme i bice OK :) I ja vezbam he he .... Quote Necromancery...... so nice and scary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts