NemaN!-!-! Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 smorio me wow pa je red da prestanem...pozdravim se sa ljudima popnem se lepo na banku u OG i krenem ja polako od glave do pete da dissenchantujem mage-a kad ono pochne da laguje i prsne server....ima li vetjeg sranja... josh se osetjam onako ko govno al puko mi je qrac vishe...world pvp je dead skroz a kada pokushash world pvp zovu te gankerom =/... lepo je drakedog rekao da se ova igrica pretvorila u chisto farmovanje i vishe nema zabave... ako ocesh dobru opremu morash da uletish u dobar gild i farmujesh instance iznova i iznova ...ako volish pvp morash da farmujesh jedan isti bg iznova i iznova...ako uletish u losh gild morash da farmujesh pare za opravke etc. enivej chim server bude up bye bye nemanscg i jebiga =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Another one bites the dust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Kako drkate qrac sa ti quitovanjem,znas i sam da ces za mesec-2-3 ponovo krenuti.......another 1 to the pile.....proseravanju nikad kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 i aprililili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Ostaje ti samo lvlovanje kao zanimljivi aspekt igre. Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 jebote neco, pa ja jos prepricavam one tvoje reci kad sam prestao na mesec-dva da igram a sad ti ode, cccc razocarao si me totalno i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts