ZeRoX- Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 http://www.sk-gaming.com/scene/9676/ Mnogo ce biti jak turnir... Navijam za ToD-a ofc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 deadman ftw Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Dobar si Zerokshe, taman sam hteo da postavim, ali brz si, nema... . Nego, moje prognoze: A: ToD/Giacomo (mada bez problema moze da se desi da SaSe ili Duck budu drugi) B: Deadman/XyLigan C: DIDI8/Insomnia D: HoT/Zeus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 isto ko green s tim da ce u prvoj grupi drugi da bude duck, jer sase ne igra mass talon shto odgovara duck-u,a giacomo ne moze vs orcova. Sase ce biti poslednji. i da, Creo ce da predje preko didija i bice mozda i prvi u toj grupi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Tod ili Deadman !? Ja mislim da ce to biti Deadman ! p0z.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ToD i Deadman nisu u istoj grupi, dajte malo mozga pre pritiskanja fast reply. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 A tod/duck B apm/fury C inso/didi D hot/zeus moja prognoza... i lol grub pozvan u finale , rspct!!1 Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 hmm ne bi me cudilo da satiini prodje umesto xylinga mada decko igra extra i cenim da je on veci favorit ali moze i satiini da iznenadi :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 hmm ne bi me cudilo da satiini prodje umesto xylinga mada decko igra extra i cenim da je on veci favorit ali moze i satiini da iznenadi :) ← Satinii loodak,jebala ga wardenka.Kako on guzi orkove,pa to je nemoguce... Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 kako ne kitten4tehwin :) moze lako da zabode sve ako vezba Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ja jos taman videh da moj favorit igra kad dobi najjachu grupu ccc XyLigan FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ToD i Deadman nisu u istoj grupi, dajte malo mozga pre pritiskanja fast reply. ← Ja nisam ni rekao da su u istoj grupi,ja sam rekao ko ce da osvoji, kontas ! Razumeces samo polako,znam da je tesko u pocetku :D p0z.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 da si prochitao malo bolje, video bih da se posle tog qualija igra i liga, gde igraju koreanci, grubby, kinezi plus po 2 iz svake grupe. Shto znachi, tod i deadman imaju minimalne shanse za prolaz. Tako da ostajem pri svome, mozak ti ne bi shkodio, da ga imash. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 1. Tod/Duck 2. Deadman/Xyligan 3. Insomnia/Creo 4. Hot/Winner Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 da si prochitao malo bolje, video bih da se posle tog qualija igra i liga, gde igraju koreanci, grubby, kinezi plus po 2 iz svake grupe. Shto znachi, tod i deadman imaju minimalne shanse za prolaz. Tako da ostajem pri svome, mozak ti ne bi shkodio, da ga imash. ← ovaj covek je neunistljiv :) batali raspravu sa njim veruj mi :)) znam iz iskustva da neide :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ovaj covek je neunistljiv :) batali raspravu sa njim veruj mi :)) znam iz iskustva da neide :) ← Pa zar ne vidish kako lupa jbt ! Kaze da Tod i Deadman nemaju sanse da prodju hahaha ! Majke mi smesan je, ali aj nema veze,nije mi do rasprave :D p0z..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 prolaz na glavnom turniru, ne na kvalifikacijama dete nesretno.. prochitaj vest celu sa linka. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 boze makedonac stvarno si glup... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 boze makedonac stvarno si glup... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 boze makedonac stvarno si glup... ← ko mu kaze... T_T nemoj zeroxe vredjati decka,i taj signature ti ne valja..menjaj u UD>ALL cak i bez vojske samo sa dk i lichom...caos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 tod/giacomo deadman/fury inso/didi zeus/hot Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) http://www.wcreplays.com/scene.php?get=418 Abver sabio ToD-a 2:0 =D SaSe podivljo Edited April 1, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 1 podatak o balansu 6 elfova u prvih 8.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIPKNOT_SO Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 A kolko orcova, ne racunajuci grubby-a ? 0... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 1 podatak o balansu 6 elfova u prvih 8.... ← 1 podatak o smoru zerox no1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts