Jump to content

1.10 download link

Tarabash

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja skidam sa dlx.gamespot.com, uvek odlichna brzina. Odete na link koji sam dao, registrujete se (neshto kratko, nema verifikacije etc), izaberete WoW pod Patchs i onda birate lepo.. ima i full UK i upgrade sa 1.9.4., full je oko 350mb a upgrade 24mb.

tolko dugo igras a ne znas ccc ...

download ne ide sa realmova vec sa logina tj ti skidas bukvalno torrent sa login serva koji je up od tipa 8-9 ujutru al realmovi su down ...

Naravno da patch download ne ide sa world servera, jesam ja to mozda rekao ? Inace nikad ranije nisam video patch okacen negde pre nego shto blizz pusti torrent pa sam zato sumljao, cak se secam da su trazili raznim dl siteovima da ne pushtaju patch pre njih.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

nego jebo mater sunce celo jutro skinem petch vidim ne rade servovi do 16 i reko jos bolje kad ono napolju oluja sad ><

tjah sta da se radi skida se wc3 patch :]

alo ljudi pomracenje sunca je sada uzmite jednu disketu pa izvadite pvc disk pa gledajete kroz njega u sunce videcete do yaya [;)]

Ja skidam sa dlx.gamespot.com, uvek odlichna brzina. Odete na link koji sam dao, registrujete se (neshto kratko, nema verifikacije etc), izaberete WoW pod Patchs i onda birate lepo.. ima i full UK i upgrade sa 1.9.4., full je oko 350mb a upgrade 24mb.

evo vam username i pass za taj site :

bugmenot_njg@yahoo.com

bugmenot

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

kao sto sam u nekom postu pre 1000 god napisao da povodom obracanja nekog baje iz blizzarada povodom 1 godine wow-a pise sta ce doneti 1.11

e tada ce moci se prebace likovi za kintu ofc kao , i to da ce biti otvorena nova instanca 40 man koja se nalazi iznad strata (leti)

tako da moras da cekas jos 2 meseca minimum, ali se pripremi 15.4 je uskras pa ce da bude tucanja [:D]

serveri su radili jos oko 2-3 tada sam probao, neki su radili neki nisu...

jurio sam okolo ali nikako da naidjem na weather effect promene, i da, bio sam po naznacenim regijama.

sada kapiram da je sve gotovo pa odoooh...

hmmm da.. posle duugoog cekanja, ne uspeh da se logujem. Cak i sajt radi do jaaaajaaa sporo

Edited by Snou^

Ja sam se logovo mozda oko 5 jer je login bio sjeban. Takodje sam isao po naznacenim zemljama da vidim kisu i sneg ali od toga nema nista.

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

Ja sam imao problema sa patchom naime davao mi je neke greske u checksumu kod wowerror.exe i repair.exe, onda sam skinuo novi repair sa blizzardovog foruma i uradio repair wowa, pomoglo je na sve moje sumnje, dobro je da su bar nesto uradili kako treba :)

Smorio bih se da sam morao da skidam 350mb full patch i da reinstaliram igru :(

SCJP.png