ich Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) hehe, ovoliko se Izual bio bunio protiv steam-a, a nije ni probao da igra sa steam-om :D Na kraju ga je uzeo... Edited April 11, 2006 by ich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 U skoro svakom postu si spominjao neke citere da smaraju server i da ih admini kikuju .. tako sam dosao do zakljucka da mislis da su svi citeri ! Veruj mi nisi ti video citera jos 100%, kad vidis da lik pretrci celu mapu za 10 sekundi i za to vreme zakolje 6ricu nozem to je chit ! Pazi meni je izasla opcija da banujem lika koji me je ubio na 30 min .. pa jel to normalno, ne znam koliko su me puta ubili moji a i sta ima on da ispasta ako me on ubije zadnji ?!? ← NO COMMENT... Ja sam bio admin na beotel 1.6 serveru. NIKAD nikog nisam kikovao zbog cheatova...ima CD pa nek se on brine. Ako vec ima cheatova koji ga prevazilaze, sta da se radi, jednom da pogresim i kikujem nekog ko nema cheat pa sam zabrljao, makar pre toga kikovao i njih 100 sa cheatom. ← again... NO COMMENT... Admin je tu da obezbedi fair play na serveru. Sto ti ocigledno nisi pruzio. Evo i mi da se oglasimo sa nase strane. U narednom periodu, skoro svi serveri koje ne koriste Steam ce biti ugaseni. Nas glas za Steam. ← Podrzavam! Sto se mene tice imam samo jedno da kazem za vas... Otkud vama pravo da uopste osporavate ovu kampanju kao teraju vas da kupite steam, pa kako vas sve nije sramota 6 godina uzivate u igrici koju su se ljudi trudili da naprave i tolku je popularnost dostigla ovde da retko ko igra bilo sta, a da nije cuo za cs. Trude se svaki mesec da izbace update-e iako je proslo tolko od samog pocetka igre, a vi se svi ponasate ovako... Nemozete da pljunete je**** 800 din na steam znaci sramota.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 @Kshaja Sta NO COMMENT .. Sta odakle nam pravo da osporavamo kampanju, odakle onda tebi pravo da ti podrzish kampanju ? Necu da pljunem 800din .. bmk sto se drugi muce, sto se muce jel ih ja teram, kako se ovi iz Knight igrice ne muce, nego ako hoces mozes da budes premium .. a ako ne neeces ne moras, svejedno mozes da se igras ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Necu da pljunem 800din .. bmk sto se drugi muce, sto se muce jel ih ja tera Pa jel tebe neko tera da se igras? Ako volis tu igru i ako si je tolko igrao i uzivao u njoj, normalna stvar bi bila i da je kupis da podrzis kompaniju koja je napravila tako dobru igru u kojoj si ti tolko uzivao. Neznam brate ali da sam na tvom mestu umro bi od sramote zbog takve izjave. Jos jednom 800 din.... Brate zato no comment... Svako normalan to razume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Pa upravo tako .. niko me ne tera da se igram zato i necu da kupim steam. Ako ti kazes da treba da me bude sramota sto sam igrao cs a necu da kupim steam, e onda uredu .. izvinjavam se ljudima i stidim se, ajde svi koji su igrali cs neka kupe steam da se nebi stideli. Edited April 25, 2006 by SpiRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
reas0n Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ^ nije uopshte stvar u tome da li ti treba da se stidish ili ne,zaboli me ces li ce kupiti steam ili ne,ti si na gubitku sigurno evo sagledajmo situaciju objektivno sa 3 tachke gledishta 1.redovan cs igrach: kupicu steam,*ebesh 800 din ako sam miran,ako ne moram da se smaram sa chiterima,necu se vishe nervirati zbog hedshata kroz zid,u nekoj meri ce se smanjiti debilizam admina koji jeste da se trude da pomognu nama da igramo nekad koriste svoj polozhaj samo da bi dokazali da su oni u pravu.Pa da,kad bolje razmislim zashto bi neki idiot koji igra 3 puta mesecno cs ili je chak usput i chiter kupio stam ? Njemu iliti njima nije stalo do toga da postoje igrachi koji veci deo svog vremena provedu igrajuci cs,koji su za ovih par godina nauchili dosta toga shto 80% na nashim non steam serverima nikada nece razumeti..ali i zaboli me,kad kupim steam imam priliku da igram na stranim serverima gde dolaze dosta dobri igrachi i gde mogu potpuno da se posvetim skidanju glava ejkejejom - 47 plus sve su manje shanse da se nadju chiteru 2.Chiter: A tej *ebeni steam,aj sad mi navedite razlog zashto bih ga uzeo ? I da svi serveri predju na steam dice se neki non steam i tu cu ja da vladam,tj. pokazacu ja njima shta znachi biti pravi pleja.Da dam 800 din? eh bre pa ne rastu pare na drvecu odakle mi 800 din ? jeste da daljem za svojih 256k preko 2000 ali to je net,zashto bih dao 800 din za igru gde mogu biti banovan za sva vremena,lepshe ovako jel da? 3.Neredovan igrach: Pa 800 din nije velika stvar,ushtedish tu i tamo i kupish taj steam o kome svi toliko prichaju,jeste da ne igram cs neshto chesto,ali zashto bi kada ga vec i igram upropastio taj dozhivljaj sa nekim klincom koji me roka 10 partija u glavu a ne zna ni bombu da kupi ? chini mi se pravi izbor jer necu razmisljati o tome ali ipak 800 din za igru koju ne igram toliko chesto nisam siguran. Znachi da ste imalo ozbiljni kupicete steam,ako ne kupite steam nemojte ni igrati cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ur rajt! al sam popizdeo juce na panetu :) Void... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 pazi bre..ej....steam serveri su legalni...normala....neznam shta vishe da kazem...moracu da ga uzmem,jeste da se kosi sa nekim mojim principima...ali svako zadovoljstvo koshta..... "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Evo posto sam ja pokrenuo ovu kampanju pre 3 meseca, bas sam se potrudio cak i svi serveri su pristali da odjednom predju na steam ali eto kad je terra presla na steam ostali serveri (sbb, tehnikom, maksnet..) to nisu ucinili i dali su do znanja da ne zele tako da smo i mi sad primorani da se vratimo na nosteam jer su nam se igraci umesto da nadju steam i igraju ko ljudi razbezali po ostalim nosteam serverima. Zalosno zaista ali ovo bi bio kraj ideje steam-a kod nas. I to zbog par ljudi koji "vode" druge servere :/ Moze ovo lock ili bolje delete da se ne vidi sramota od neuspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts