Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

neke stvari je bolje ne saznati veco. pogotovo kad su muskarci u pitanju :>

ma znam ja sve to, ali je i neke stvari mnogo bolje saznati na vreme... i nisu to bile one tipichne mushke lazi, ovo su lazi koje su svima zakomplikovale zivot...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nocas sam spavao fantasticnih 4 sati :) Ono ima li potrebe da kazem da se raspadam :) Ali avaj pravim neke planove, sada ucenje pa klopa pa rhh sutra kod ortaka pa ucenje pa bioskop prekosutra trening........ AAAAAAAAAAAAAAAA ocu idle tajmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

imao sam sad porodichni ruchak, ok je bilo. danas inache sam sav nekako hepi, imam osecaj da mi sve ide od ruke. kompletirao sam nov komp, doshao sam do neke kinte a vecheras izlazim sa bivshom/buducom devojkom :) razmishljam shta da radim u medjuvremenu, dal da probam da okupim ekipu za basket, prazan i suv teren me prosto doziva :) ili da se organizujem sa nekim da izadjem i izblejim. postoji i opcija da ostanem da igram ne ljuti se choveche sa drugarima rurovcima ali s'obzirom da sam zadnjih par partija izgubio iako sam bio najbolji, nekako me ta ideja sve manje i manje privlachi :/

S' kim ja igram dotu, Margi sine dota moze da se igra u 10 igraca tako da ako nas bude devet niko nece morati da se susi. Znam da vi sa masinca nikada niste bili najbolji sa matematikom pa ti je oprosteno :)

@ Kole: Izgleda da je tebi velicina muda proporcionalno razlicita duzini kose :) Ali to se da korigovati [:D]

scissors_7.png

Pri tome ne nameravam da ih upotrebim na kosi :)

lalla, vozio bajk sa ortakom zapalili do b. kose, odradio 5x serija od 8 propadanja i jedva posle toga 7 zgibova... totalni chill, posle svrnuo do kafica popio limunadu izbelajo malo sa drugarima... provozo se josh malo, snimo cice snimale i mene... divota, sad gajbi da odradim po koji sklek, i finale... slusham valcer na lepom plavom dunavu kolko je dobro za raspolozenje, zao mi je bilo sho sam prestao da slusham klasiku, mada vracam se polako ... melem za dushu :)

veceras cu najverovatnije da svrnem na rhh da vidim drugare... mozda ako ima mesta da ih operem u doti, a sutra... khmm sutra sutra:))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

odradio 5x serija od 8 propadanja i jedva posle toga 7 zgibova...

( [;)] )...

pozeru :P

danas mi je raspolozenje nekako, nedefinisano =/

Nije da sam potishten....chak shta vishe srecan sam u neku ruku...ali i potishten o.O

znam da moram da ucim ceo raspust /spit !!!

Arbeit macht Frei.

pozeru :P

jebga nisam radio propadanja ne pamtim od kad a i nekih mesec dana nishta od fizickog napora sem bajka :)

kako lep dan... aaaa bash je lep... :)))

mnogo lep... slushajte klasichnu ziku... ufff

J. S. Bah ftw! :)))

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

sto se ne javis siso?

za bajk?

ma iscimo me ortak kao ajmo da vozimo do kose da odradimo vezbice, i odradismo i kao paljba a meni se josh guma ispumpala pa sam morao da pichim peshke pola puta, al nema veze lep dan [:D]

lallalal

ivana, shto cinish? :)

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...