MaudDib Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 pa chekaj shto ti provodish toliko vremena na forumu :) ? nemo da saznamo neshto posle 3-4 godine :))))))))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 pa chekaj shto ti provodish toliko vremena na forumu :) ? nemo da saznamo neshto posle 3-4 godine :))))))))) ← alo bre! ja drzhim kopirajt na 'desilo se mom ortaku..' fore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 kralj ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ah te cehinje, zar nisu kul, dale bi se za lilihip. Nego taj deo sto fali, vidim da u pocetku pricaju o telefonskom broju, al kako su sa njega presli na golotinju, e to me upravo zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) pa chekaj shto ti provodish toliko vremena na forumu :) ? nemo da saznamo neshto posle 3-4 godine :))))))))) ← olololol Ja sam za sada veran mojoj cehinji ... bar jos neko vreme :D Edited March 24, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Jao vidi joj pegiceeee... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ahahahhaha...;) zivote... slabo da je pala trojka...:) ali je ovaj levi sigurno opalio...ahahah...boze...gde nalazite ove gluposti?! Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Jao vidi joj pegiceeee... :D ← pegice su sexy zar ne :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Brate mala je to i htela vidi se po njoj.A i bilo je takih drolja,samo sreca ma se ima kondom u dzepu...:) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Sta ste napali devojku to je bas shekshy sto hotje da se prtzta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) pa ovo ti je zicer ona pijana ti trezan ako imas makar trunku braina ima da je opalis :D:D ← zavisi gde ti se mozak nalazi ..gore ili dole .. Edited March 24, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 meni Nykolla deluje kao krajnje muski nik:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 najbolje se mece u devedesettrece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 chetiri stvari: - na kraju snimka vraca top na mesto - za migshu: pijan radi shta trezan misli - i ovaj levo je pijan, vidi se kad govori - ja = Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) istina istina :)) ali ono, zar ne mislish da nije fer pley kad je ona janpi a ti nisi... to ti je ko da igrash na hendikeu,.. tj ona... lakshe je za tebe kali svaka cast na signi mnogooo je bolesna:) ( )... Edited March 25, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 jesi lud? :) nema nishta tuzhnije nego kad si jedini trezan lik na zhurci btw sledeci je starbak u mojoj signi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa dobro :))) ja sam bio anti alkohola jedno 6 mjes. il vishe zaboravih nisam uzeo ni kad posle jednog incidenta... a ova sa kojom sam bio tad 7 tekili spucala... nisam teo da iskoristim:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 shta seresh jebote .. a ona subota .. koji si ti folirant Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) to je bilo pre par dina kad sam prestao da pijem kolko vec rekoh... zbog jednog incidenta.. ako si mislio na to? maude zamolio bih te da editujesh post... ( )... Edited March 25, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 lol onaj lik desno je optimista... Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 jel ima neko dugme ERASE ALL da se svi replayevi obrisu? sve moguce na 4umu da se obrise sto postoji? kako vas ne smara da brisete... jeeeee, pijani gari muva pijanu ribu koja pokazuje sise.. juuuuuu sta mislite koji je od njih jebo? hmmm sta mislite kako? sta mislite juuuuuuuuuu omg prolece je sunce je izaslo, probajte malo na vazduh cuo sam da je dobra fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) vidi darijan opet Edited March 28, 2006 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 E dajte bre onu pricu o ceskoj...........!!!! Ja bas planiram da odem malo u Prag........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 E dajte bre onu pricu o ceskoj...........!!!! Ja bas planiram da odem malo u Prag........... ← Svrati slobodno, nije nama lose ovde.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts