Paradoks2005 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ovo je TOPIC za sve IMBA timobe (noobove) koji sebe smatraju pro, da se oprobaju sa nama! Znate na koga mislim! GO GO Noobs PARADOKS izaziva(Anarki.kg).Deus, Plato, Infp, ostali javite se ( SOMEBADY STOP ME )!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 brate nemas sta da nas izazivas jesi dete?nadji nas na netu pitaj da igramo pa cemo se dogovoriti. prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 FATO kako pricash o nekome koga neznash a cinimi se da je stari od tebe ali verovatno mu dokurcilo sto kad god trazi neku ekipu poput vas boljih vi kazete nema nas sad ima nas 3 i tako te fore bio sam tu gro puta kad se to deshavalo Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Aj igramo :) Mozemo i mi da hostujemo. Ovde ne mislim na ove male voltrone iz deusa, smuljacemo neku ekipu korektnu ekipu. Samo nek mi se targa javi ako igra sa vama i igramo :) Takodje mogli bi i u nedelju popodne par partija. Kobrice, ti natrag na CS deo foruma ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 FATO kako pricash o nekome koga neznash a cinimi se da je stari od tebe ali verovatno mu dokurcilo sto kad god trazi neku ekipu poput vas boljih vi kazete nema nas sad ima nas 3 i tako te fore bio sam tu gro puta kad se to deshavalo ← njihovo pravo da li ce da igraju ili ne. Turniri su uvek tu, dodji osvoji, pa onda ti odbijaj izazove kad te neko challenguje :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 da fato stvarno! jeste vi momci iz kg?ako jeste fato ubi se lopatom pa se zakopaj momci su nas pregazili zbog nase mass tard taktike,tako da slobodno iscimajte kad naletite na nekog da igramo T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 A Koja Je To Ekipa Infp? Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 go and watch pokemons u maybe grow up clan zin iz novog sada je otvoren za cw/fw ... tel 0653030033 ZEC IZ NOVOG SADA don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Lol, zin , ko su ti noobovi ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sta bi ja dao da sam pro u doti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sta bi ja dao da sa pugnom imam dagon u 10om minutu Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 oces da te naucim da ga dobijes u 7om? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Lol, zin , ko su ti noobovi ? :D ← omg otkud ti?! Ne igras ogame, ne dolazite na dotu, samo WOW, WOW, WOW! :) Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts