fatboy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ako ima neko dvd rip nek mi baci PM !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dvd rip par dana pre premijere? oce to.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) neki filmovi izadju pre na dvd-u nego u bioskopima...mada retko:) Edited March 23, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 da, filmovi za koje se zna da niko nece da gleda u bioskopu :) od premijere ic2 do dvd screenera ce da prodje minimum 3-4 nedelje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dvd skrinera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dvd rip par dana pre premijere? oce to.. ← Pa naravno da hoce, koliko sam ja takvih filmova nabavio... I to cak vecina nije bila ono "for promotional use only" fazon , vec cisti dvd rip.... Tako da moze da se nadje uglavnom ako ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ok idemo ispochetka ... nforce.nl je sajt koji vam kaze kakav je source filma koji skidate, kad je izashao itd.. Evo ja kolko skidam filmove sa kabla, pune 2 godine, ne secam se nijednog hita chiji je dvd rip (ne screener!) izashao pre premijere. Sad exile daj ti neki primer, rad cu biti da proguglam :) dvd screener je to "for promotional use" gde je stalno taj natpis, ili neki delovi filma su bez boje itd itd.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ok idemo ispochetka ... nforce.nl je sajt koji vam kaze kakav je source filma koji skidate, kad je izashao itd.. Evo ja kolko skidam filmove sa kabla, pune 2 godine, ne secam se nijednog hita chiji je dvd rip (ne screener!) izashao pre premijere. Sad exile daj ti neki primer, rad cu biti da proguglam :) dvd screener je to "for promotional use" gde je stalno taj natpis, ili neki delovi filma su bez boje itd itd.. ← npr. "Grudge" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 rekoh hit :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts