Shekk Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Dakle - gf2mx400 64MB ram-a - wheeeee 40+ fps u najgorem slucaju radeon 9250 128bit 128mb - kad gledas u bilo sta sem pejzaza sa horizontom 99 fps, cim se okrenes i pukne ti ledina pred ocima paf 20 fps, na odredjenim mapama sa puno kutija 8-10 fps ko da sam u software modu pri tome rezolucija i kvalitet prikaza ne igraju nikakvu ulogu (???), tacnije sa sve na high i dalje isti slucaj, niti pri gledanju u zatvoren prostor ide sporije niti 'duzina' ista manje secka (a i sto bi :P) Ostatak kompa je ubogi p3 na 1 ghz i 512 rama ispojebavao sam sve ati_xxxx komande u configu da iskljucim trueform i to je popravilo donekle situaciju kad je hrpa gabora (citaj: modela) na ekranu. Nije da mi je toliko bitno da igram CS ali me nervira glupi HL engine te ga hocu prejebati da funkcionise kako je bog zapovedio... Unapred se zahvaljujem svima koji zele da nabuzde post-count izjavama "sranje ti je komp", "kupi bolju karticu", "LOL" i "ja imam 7900gtx ide ko ludo" kao i "brate sto igras kanter" i slicnim i pojeli podgrejano govno dabogda, hvala Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Probaj sa starijim drajverima... Jel radi AGP u Smartgartu (motherboard drajveri instalirani?)? A mozeš da probaš i Omega drajvere. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 E, ovo jos nisam video u zivotu! Da covek ishejtuje unapred... Mislim... Da li si pravilno uninstalirao stare drivere (iz add/remove progs)? Onda stavi novije... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 omega driveri su mene spasili www.omegadrivers.net Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 jednostavno, jebe te cpu. sve hl based igre prosto vape za brzim procesorom, shto kod tebe nije sluchaj. ne znam kako da ti pomognem osim da ti kazhem da uradish upgrade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 rev kad vec hoces da nabudzis post procitaj pocetni deo topica... sa gf2mx400 sve RADI, nema usporenja nema neigrivosti nema jebade... prijatno ;) Smartgart mi je prigodno ugazio agp reads/writes jer sa njima ukljucenim sistem samo skuca na posel 2 min rada... any ideas? agp signaling? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 jesi probao ovo http://www.fileplanet.com/69717/60000/file...-Life-ATI-patch ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) i'll try... or smash the mobo, whatever i feel like :)) update: patch je za 1.1.0.8 :) a u rano jutro nisam ni primetio samo sam forceovao install :)) Problem solved, CS vise ne radi :)) Inace shit sa seckanjem je verovatno zbog odsustva agp texturiranja... ko ga jebe prodacu nekome karticu ionako je shit... Edited March 22, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 O kakvom nedostatku agp texturiranja pricas ? :) Prosto nisi nesto lepo podesio. Iz prakse jedini lek je "reinstall :)" I da, omega drajveri spasavaju. Recimo catalyst meni na sapphire r9800xt (cat 6.2) napravi brlju da se instalira, ali nema mogucnosti podesavanja??? Tj ogl, d3d, color...nema...kao da nema drajvera, a ima ih :) I zato omega i cepaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Ovo je treci put da pokusavam da postujem u zadnjih par sati i svaku put mi kad stisnem add reply rikne net :) Glupi sezam... Anyway, instalirao sam omega drivere, problem ostaje... agp read/write je disabled u smartgartu a kad se ukljuci sistem se resetuje, skuca pri ucitavanju (ili par minuta kasnije) i driver sve lepo resetuje nazad... sve u svemu popusio sam jer kartica zahteva "agp 2.0 compliant slot" za "punu funkcionalnost" sto bi u ovom slucaju bila mogucnost koriscenja AGP funkcija ... ovako imam "PCI" karticu utaknutu u AGP slot :)) divota :)) p.s. Oce neko da kupi Radeona 9250 128bit 128mb TV & DVI out, 30e :P p.p.s. Otkrili smo sta jebe nase kokoske a nije pet'o, 440bx ima zanimljiv "feat", agp nije umnozak pci frequencije vec razlomak main bus-a sto u kombinaciji sa 7.5 * 133 mhz procesorom daje taktove taman malo jace od 2x koliko je max za "uni-AGP" karticu kad radi na 3.3v... jebem ti mozak koji ga napravi... spustio sam proc na 750, agp sad radi mada se performanse nisu popravile znacajno, nema vise ekstremnih slucajeva (14fps je sada 29/30) ali to moze da se otpise na omega + nizi CAS na memoriji inace ni sa magistralom na 100 nisam mogao da nateram smartgart da pokrene agp writes osim da ga deinstaliram all together :)) Edited March 23, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts