Vladica Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 brate koliko ja znam moon do sada sto ej gubio na velikim lanovima to je bilo samo u mirrorima vs freedoma na wcg-u i vs sase na weg-u pa ga je iz 5te ture dobio lucifer ili ko vec a posto ovde nema drugog elfa sem njega ako se navezba uzima on Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ima balansa u ne vs orc na mapi sa tavernom? ili orc vs ud? ← slazem se. mada ima istine i u Imbinom postu, npr elf ako nema tavernu je freewin za UDa, a ako ima onda su 50-50, human na non tavern mapama se tesko brani od orc harasa,etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ne vs ud na LT-u je prednost za ud-a ? :)) teshko.. a vladice, gubio je moon svuda od ud-ova i mirrore. Pogledaj ove sezone wc3l, proslogodisnje eswc i wcg quali, itd.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 jebote, pa vi samo vajnujete :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Hajli poceo da vajnuje...jebote ;))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ne vajnujem, nisam ja f-yurica :D samo realno kazem shta fali igri Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) ne vajnujem, nisam ja f-yurica :D samo realno kazem shta fali igri ← Pa to sam ja uvek i govorio da Elf vs Orc i Orc vs Ud je ono uvek ocekivano u ovoj jebenoj igri,jesam nekada preterivao,ali sam se i zajebavao malo sa time,dok su neki shvatali svaki moj post potpuno ozbiljno,naravno oni koji su me znali u RL ipak su na neki nacin i znali da je bila zajebancija ali i malo istine u tome,tada su me mnogi zajebavali,ali dobro doslo je i vase vreme Napokon da se neko slozi sa onim mojim i yurijevim tvrdnjama :) Anyway Zeroxe Gostop je bio uzeo jedan WEG opusteno,tako da bi i sada mogao opusteno da izdivlja,a sto se tice moona GosTop ili sweet mogu opusteno da ga prebiju,jer kao i uvek sto se desi moon popusi od Uda uglavnom... Edited March 25, 2006 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 sweet. decko kida i dokazao je... mada grubbi je uvek tu. :p Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Pa to sam ja uvek i govorio da Elf vs Orc i Orc vs Ud je ono uvek ocekivano u ovoj jebenoj igri,jesam nekada preterivao,ali sam se i zajebavao malo sa time,dok su neki shvatali svaki moj post potpuno ozbiljno,naravno oni koji su me znali u RL ipak su na neki nacin i znali da je bila zajebancija ali i malo istine u tome,tada su me mnogi zajebavali,ali dobro doslo je i vase vreme Napokon da se neko slozi sa onim mojim i yurijevim tvrdnjama :) Anyway Zeroxe Gostop je bio uzeo jedan WEG opusteno,tako da bi i sada mogao opusteno da izdivlja,a sto se tice moona GosTop ili sweet mogu opusteno da ga prebiju,jer kao i uvek sto se desi moon popusi od Uda uglavnom... ← ti si tvrdio najvishe da je ne vs ud imba, shto je naravno pogreshno :) a gostop nije uzeo nijedan weg, bio je jednom drugi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bio je dva puta drugi...weg 2 i 3 a UD=NE nije drugacije...zavisi od mapa, a ono sto sam rekao za LT je istina, tesko elf moze da dobije, jer UDova 1 expanzija=3 elfovske tako da.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 Prochitajte samo ReminD-ov intervju :) i prestanite da smarate koja je rasa jacha od koje. Lepo kazhe ReminD: "igrach je taj koji je imba (zbog svog tajminga i skilla) a ne rasa..." Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 e ovako ja znam da je ovako human nije ni od kog jaci ali muze sve da tuce osim ud-a to tuce jedino ako je dosta bolji a sky nema sanse da dobije sweet-a ko sto ja cenim da taj isti sweet je jedini koji moze zabosti moon-a da ovi drugi to nemogu jednostavno nemogu a to za LT pa generalno UDovi su imali prednost za sto ko sto je reko zerox ud kad uzme exp ovaj moze da ima 100 ovaj kad izvadi svoje i napadne zajebano je mada od kad elfovi igraju na lt arcerke i talonce pobedjuju tako da su ono tu ko bolje odigra dobija ali ovaj tur uzima spirit moon znaci realno on ima najvece sanse ali boze moze da se desi i da izgubi :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Moona mogu da tuku i Sweet, i GoStop, kao i svi elfovi u mirroru i mozda Sky i humani. Ostalo se slazem da human moze sve da bije, mozda i ud-a ako zabode exp na t2. Ali uvek im ostaje LT Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Jednostavno je lakse igrati ne vs or kad si elf,pa jos ako imas skilla onda je kraj...Ali nadam se da ako se grubby pripremao za ovo mora da osvoji...Secate se kad je na wcg-u izgubio od shortija, pa posle kad su igrali wc3l(cini mi se)kako ga je sabio, sto znaci da moze i moon-a...A sto se tice imbalansa ima ga mozda malo, ali ako imas skilla onda je ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ali Grubby ne moze da dobije moona, moze ostale elfove (i checka, i apma i shorta), ali moona ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 e, a kad pochinje ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ali Grubby ne moze da dobije moona, moze ostale elfove (i checka, i apma i shorta), ali moona ne ← word btw preskocio si da mi kazes da sam u pravu na prosloj strani :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ali Grubby ne moze da dobije moona, moze ostale elfove (i checka, i apma i shorta), ali moona ne ← Koliko sam samo ja to puta rekao... Kolega batali war, ako padnemo iz uor-a , ja barem za sebe znam da cu biti jeban :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ti moz da padnesh kolko oces, ja to dajem bez problema :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ti moz da padnesh kolko oces, ja to dajem bez problema :) ← E i to se zove koligejstvo, svom kolegi lose zelis... neka, neka... :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa ni ti nisi rekao da cemo da prodjemo :) ne krivi mene za manjak optimizma :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 opa, vi idete na fax Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Jednostavno je lakse igrati ne vs or kad si elf,pa jos ako imas skilla onda je kraj...Ali nadam se da ako se grubby pripremao za ovo mora da osvoji...Secate se kad je na wcg-u izgubio od shortija, pa posle kad su igrali wc3l(cini mi se)kako ga je sabio, sto znaci da moze i moon-a...A sto se tice imbalansa ima ga mozda malo, ali ako imas skilla onda je ok... ← nije moon shorti brate hehe :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 opa, vi idete na fax ← Hehehe da zamisli... Bolje da sam se drzao war-a opasno me u poslednje vreme smara da ucim... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Evo dobio moon u grubija sinoc bez ijednog talonca :) ipak je to samo skill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts