Ficok Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) Drug i ja smo hteli da uzmemo wow, dugo smo se vec zezali, gledali da nam ispadne sto jevtinije pa smo posle dosta cimanja i nerviranja odlucili da uzmemo 2 originala. E sad, jel mozemo ovako da uradimo: posto cemo imati 2 wowa, ja bih njemu dao moj guest pass a on meni njegov, napravimo accounte, i kasnije svako igra na svom nalogu, i obojica dobijemo po mesec dana za dz. Od silnog razmisljanja ne znam gde mi je dupe a gde glava :D aj pomozite pls puk`o sam skroz Edited March 20, 2006 by Ficok Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksmith Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mozete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 `Fala puno brate. Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ja mislim da se taj guest pass dobija kada taj kome si dao guess pass KUPI full account ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Ja mislim da se taj guest pass dobija kada taj kome si dao guess pass KUPI full account ? ← wtf? Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Heh, nije losha ideja...ispucate 10-dnevne pasove prvo zatim upgradujete u full account....jedino ne znam da li ti je potreban cd id za aktivaciju trial accounta, jer bi to Blizzardu stavilo do znanja da kada konacno aktivirash full nalog, da si u stvari koristio isti nalog. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Koji ce ti qurac tih deset dana kada za to vreme nema trejda NIKAKVOG,znaci nema ah,nema primanja gold-2 od dobronamernih ljudi ..... sveu svemu ne isplati se, znam iz drugovog iskustva.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Koji ce ti qurac tih deset dana kada za to vreme nema trejda NIKAKVOG,znaci nema ah,nema primanja gold-2 od dobronamernih ljudi ..... sveu svemu ne isplati se, znam iz drugovog iskustva.... ← Da ali dobijamo posle mesec dana, jer cemo napraviti account ;) Videcemo kako cemo srediti, evo sad sam narucio 1 wow, sutra ce i on valjda Huh jedva cekam sutra :DDD Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 moz' misliti mesec dana........ajd da je isti uzitak,ali kad nije.....a kasnije kada budes prodavao wow nece biti isto da li imas guestpass ili ne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMania Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 evo sad sam narucio 1 wow, sutra ce i on valjda Huh jedva cekam sutra :DDD Kad vam stize? Meni su u krajem februara rekli tek u aprilu, i to ne samo za Srbiju, vec za celu Evropu. Jel su me zajebali ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 (edited) :D Ne mogu da ti kazem info, jer je ostala jos mala kolicina, hotju da ostane i za drugara, da se ne razgrabi. Edited March 21, 2006 by Ficok Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMania Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Смрдо =P Ај ако остане који вишка или ако провалиш где још може да се купи, опали приватну поруку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Ok, postovacu ovde, mada vam je na neki nacin pred ocima :D Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 (edited) Koji ce ti qurac tih deset dana kada za to vreme nema trejda NIKAKVOG,znaci nema ah,nema primanja gold-2 od dobronamernih ljudi ..... sveu svemu ne isplati se, znam iz drugovog iskustva.... ← znas kako... ako prvi put igraju, a igraju, tih 10 dana nema potrebe da koriste ah a ni trade !!! nece valjda da mu padne koznasta i da odmah prodaje na ah. iz mog iskustva ne treba kupovati nista iz AH od itema sve do 40 lvl-a a ni do 55 ti nije bas puno potrebno tako 10+30 dana je extra kombinacija (usteda oko 4 evra) , taman da se upoznaju malo sa wow-om pa onda ah i gluposti p.s. ovo ne vazi ako ste bas zagrizeni a ima slucajeva....... Edited March 21, 2006 by uBAH Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Heh.....ne znam....meni zvuci gloopo.....a i ne volim ciganjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Ma igrali smo wow na ``privatnom serveru`` :D Verovatno cu dati tih 10 dana nekome, videcu. Hvala vam ipak :D Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mali savet...daj tih 10 dana nekom koga ne gotivish ni malo Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mali savet...daj tih 10 dana nekom koga ne gotivish ni malo ← Ja sam svoj guess dao burazeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Lol opak savet Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts