Trans-Lucky Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ima uvek mozemo da smestimo nekome :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Evo ako jos vaze prijave i ja se prijavljujem ICE.GaChe Usput za tu vunju koju spominjete zar nije bilo receno da nece biti doping kontrole i da je dozvoljena THC Aura na 3 lvl Edited March 22, 2006 by iceDjaNi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Evo ako jos vaze prijave i ja se prijavljujem ICE.GaChe Usput za tu vunju koju spominjete zar nije bilo receno da nece biti doping kontrole i da je dozvoljena THC Aura na 3 lvl ← jbg, izasao je novi patch za deus, tako da su je zamenili sa UFVSFIRMA aurom. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Zanima me da li se zna konacno na koliko ce turnir biti proshiren ??? Da li ce biti mesta za 2 igraca iz bora, jer stvarno treba da znamo bar nedelju dana unapred zbog shkole, cimacine oko kinte itd. Shaljem pozdrave SATANI od borana jer je stvarno lepo pevao na karokama u sava centru na WCG - u , trebali ste da cujete Motorhead na death metal nachin Edited March 22, 2006 by Mrsha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Fala,fala autograme delim kasnije Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Mene ne ubacuj na listu jer nas je sponzor ispalio za prevoz Zao mi je poz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeXxX Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Mile daj sredi nesto da upadnemo Srle i ja u grupi da mu objasnim neke stvari :))) . . . Edited March 24, 2006 by ZeXxX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Sponzor? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Mene ne ubacuj na listu jer nas je sponzor ispalio za prevoz Zao mi je poz :) ← lepo sam ti rekao ne kupuj kod Srecka cigare nikad ti on nece biti sponzor ali nema ko da me slusha ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bilo bi lepo da javis da li moze jos ljudi... oce moja 2 ortaka 100% I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 lepo sam ti rekao ne kupuj kod Srecka cigare nikad ti on nece biti sponzor ali nema ko da me slusha ^^ Da bre.Zato kreni Zeroxovim stopama i nadji nekog matorog bogatog pedercinu da te pamprci za kesh i pogledaj dokle ces da stignes(uveo cove kabal)... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Na ovom topicu ima dosta nepotrebnih postova (37) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ovaj, ja sam novi ovde na forumu, ali nisam novi u WC3, pa bih hteo da prijavim sebe i druga ako moza za turnir, znam da je malo kasno, ali ako ima mesta, bilo bi fino. Igraci:1.Kamikaza 2.k!bo Ajde samo odgovorite da li ce imati mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Na ovom topicu ima dosta nepotrebnih postova (37) !!! ← nemoj da ti nepotrebno izbijem zube :D (posto je vecina nepotrebnih postova moje,to je moj fah :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Na ovom topicu ima dosta nepotrebnih postova (37) !!! Tebi bas dosadno ili nemas zivot pa brojis postove? nemoj da ti nepotrebno izbijem zube :D (posto je vecina nepotrebnih postova moje,to je moj fah :D ) Zerox za predsednika pratije neportebnih postova rura. Ja cu da budem pod predsednik Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 satana zeroxe stfu :) ozracili ste miletov topic jeboga :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 znate kako hajli mi je rekao da se uvek prijavi 40+ igraca i da ih 20% ne dodje, zato mislim neka dodju svi koji zele da igraju , a ako nas i bude vise (ponavljam 10x) nosioci ce biti slobodni prvo kolo sto ce donekle znaciti isto ko da ima 8 igraca manje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ili grupe, a nosioci ne igraju grupe vec direktno idu u duplu eliminaciju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A ovaj... ti nosioci jel su to oni sa najvecom puskom ili...? Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ili oni sa nozevima (khm* green khm*) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A ovaj... ti nosioci jel su to oni sa najvecom puskom ili...? ← da su odredjeni na osnovu humora tebe ne bi primili na turnir :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 a da su odredjeni sa kolicinom pametnih komentara na forumu ti bi bio dozivotno banovan sa svih turova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Majke mi zeroxe glup si koliko si tezak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 da zeroxe, mnogo si glup Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 mnogo glup ovaj zerox decko :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts