Bullseye_So Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ae upisi mene "Bull" acc na bnetu mi je Bullseye_So, i btw nisam siguran 100% da li dolazim tako da ako dodje do promena javi cu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Sweet dokle ce taj turnir otprilike da traje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahwarrior Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 a jel se moze samo doci da se "observuje" :) ? da mi low gameri ipak uzivamo u lepotama nasih najboljih :) Open your mind...think Open Source ...the lips of the righteous teach many, but fools die for want of wisdom... - Robert Nesta Marley - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) brisi 2x post Edited March 14, 2006 by SATAN Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Obzujem ih vec poslednjih 50 turnira.Doci cu da gledam :) Ne igram vise "pro".Jbga smorio sam (se) definitivno. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Nemoj samo da se tamo nadjemo i da bude prvoaprilska sala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 izvalili ste me :( Salim se nece biti nikakve sale , a sto se tice toga koliko ce turnir trajati , mogu samo da vam obecam da cu se postarati da turnir traje najkrace moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 (edited) btw lista je popunjena za sad , posto sam ja dodao neke igrace koji se nisu prijavili za tur , a voleo bih da budu prisutni :) mozete se prijavljivati i dalje posto ce verovatno nekom nesto iskrsnuti i otkazace ucesce. Edited March 14, 2006 by Sweet Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 nadam se da ne treba pasosh :)))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Vladica uzima ovaj tur :) imam osecaj neki ako yurica ne podivlja ko poslednji put u deusu i neuzme :) hehe ROMALE ROMALI I JA SKIDAM KAJIS NA SANDALI :)) pojas na haljini romaliiiiii :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 a cemu tolka zurba sweet? I sta ako se partije ne zavrse za 15min sta win dobija onaj ko ima bolji skor na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Mile prijavljujem i mog ortaka. LAKIS mu je nick. Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 a cemu tolka zurba sweet? I sta ako se partije ne zavrse za 15min sta win dobija onaj ko ima bolji skor na kraju? ← zapravo, mile je hteo da kaze da imash 15 min fore da se pojavish na mech ;) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 E Mile, nisam gledao forum a setio si me se. Dolazim daklem bez vezbe i sabijam turnir iz luzera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 15 minuta je maximalno cekanje igraca koji treba da igra a nije tu, a ne 15 min partije :) Lakis je prijavljen , na 37-om pocasnom mestu je trenutno :) a nadam se da ce vladica da uzme tur , posto ga necu isplatiti u tom slucaju ( smislicu vec neki razlog ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Mogu ja da smislim...tj smislio sam: "Uletela je ptica kroz prozor, i dok sam trepnuo uzela mi kesh iz ruke, a bash u tom trenutku sam ga brojao, jebiga". Sasvim dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ma jok samo kazem bravo prvi si i odes... pa neka te juri posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 aprililili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) VLADICE osvoji si turnir Aprililili ce biti:D ja zajebavam a docicu da dam 300 din :D Edited March 14, 2006 by Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ovaj mile je mnogo ozbiljan organizator vec vidim ko ce da organizuje eswc i wcg kod nas 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 A sa svojim afinitetima bi mogao da organizuje u gay paradu.Nekako mu lezi :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 satane, nisam znao da si se i ti gadno posvadjao sa pravopisom i gramatikom ko vladica 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 satan se posvadjo sa gramatikom i jos se posvadjo sa kevom , cim ga je lagala da sam gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) Nekoliko pitanja za Sweet-a : 1.Da li moze da se gleda turnir ??? 2.Da li ce tur biti prosiren ???? 3.Zashto imash 2 Yurija u listi ?? :) Unapred hwala :) POZZZZ Edited March 14, 2006 by Mrsha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 yuri vredi za 2 ^^ Sto mene nisi stavio kad sam ti rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts