Niko Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 (edited) bah, nisam bio tu ceo dan pa sam propustio mech ;( sad tju poskidam demoe.. nego.. otjemo neki novi tur organizovati mozhda? ;) ← Shto se mene tiche nema problema, imamo: servere public/priv za q3/gtv, http sajt/forum, ftp, TS.. Smislite neshto i izorganizujte se. Ja stvarno nemam vremena, a mogu reci ni snage, da sam tako neshto organizujem. Tako da cete morati sami da se dogovorite. Imate moju podrshku.. ;) A video sam da ima jos dosta zainteresovanih ljudi, mogli bi chak preko quakeneta na ircu ili preko ESR sajta da objavite vest o "friendly q3 duel ili 2v2 turniru" i da ostavite da vam se jave i stranci, mozete da igrate na stranim serverima uz gtv na sbbu, demoe na ftpu,... kapirate ideju....... Ovima sa ClanBase-a se svidela ideja o vikend duel turniru tako da postoji shansa i da vam oni pomognu. Ako vam se svidja ideja o vecem turniru.... Otvaram predlog, iz razonode, nedeljom od 15h-19h q3 CTF 4v4 mapel4 (do 5v5 druge mape) na 27962 + chet na TS serveru. Vec nas ima chetvoro zainteresovanih. Ako ima jos ljudi pa da pravimo svake nedelje tako neko okupljanje, kao u stara vremena kod Stilgara. Edited June 26, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 CTF 4v4 mapel4 ja sam za!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 kladim se da qcg ne bi mogao da dobije fjuz.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 c,c,c videcemo, simo, videcemo pa mi ne mozemo ni da se sakupimo da odigramo jedan mec mesecno, pogotovo sto je net u zr-u jako dobar :( Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Eto videcemo na tom lan partiju:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 kladim se da qcg ne bi mogao da dobije fjuz.. ← fjuz? To bese sa1nt , rambo , veske i neko 4ti? Ma np opusteno slabi su oni atm :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ma tu je negd i Kiki iscimacemo i njega, a cilj nam je samo da deremo UQ Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 E da kiki kako sam njega zaboravio. U svakom slucaju nakupilo bi vas se tacno 4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) Jbg nekad smo imali 2 postave:( Sad moram da skupljam ljude sa svih strana! Prichali smo Rambo, Saint i ja da primimo nove ljude u klan, ali moramo da razmislimo josh o tome Edited June 26, 2006 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 realno, samo realno.... ta postava fjuza protiv (sada vec uigrane) postave UQ-a, Remedi, Sergio, Oxo i Zeroql... nema sanse... (dacemo vam simu, posto je on poluzmija, i to je dokazao na dm7). Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 qcg dobija sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 po mom misljenju fjuz vise nema nade... niko skoro neigra sem Sime i oxa, rambo i ostali su nasli zivot :PPPP che bi bila najacha ekipa samo da su nastavili svi da igraju (remedy,banor,raven,cile) ali nista od toga jedino ova zmija igra... jedino qcg je aktivan klan jos da svi imamo net ko fluc i bili bi nepobedivi :D ali o tome samo mozemo da sanjamo :/ (snorlax,zeroql,sch4,z4pher,s8n,rmb,fluc) svi smo aktivni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Jebi ga, nisam ni ja mogo da gledam, ali odgledacu bar demoe. I ja sam za 4 na 4, ako me neko primi u ekipu :), i ako net proradi? Inace ako nekom klanu treba mlad, uporan i antitalentovan - tu sam :D Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Uz duzno postovanje prema cooleru najbolji dm6 koji sam ja video. Bez reci sam... gg snorlax! Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 realno, samo realno.... ta postava fjuza protiv (sada vec uigrane) postave UQ-a, Remedi, Sergio, Oxo i Zeroql... nema sanse... (dacemo vam simu, posto je on poluzmija, i to je dokazao na dm7). ← Mi ne primamo UQ-ovce u ekipu tako da slobodno zadrzhite Simu, a to da ne bi imali shanse ne bih se bash kladio:) Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) ja se ne secam kada je poslednji put neki srpski klan odigrao neki mec 4vs4, to dosta govori o stanju na nasoj quake sceni :( sem uq na ovom opencup-u Edited June 28, 2006 by z4pher Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 haha veske, ocete stvarno u neke pare :) ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Da li se to Sima izopstio iz Fjuza ili? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ...ili je veske veliki glavonja koji se smara na kosmaju pa sad spamuje rur? :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 gledaj ovog emila shto se lozhi ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 gledaj ovog dragana sto se lozi.... realno, kad nas niko kouchuje, jaki smo Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 polako se stvari kuvaju.. hotje li na kraju dotji do prozivki i mecha koji tje se igrati u 100 eura? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ne ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 usrali se, realno ! zmija Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Sima je dobro provalio da sam se smorio, a shto se tiche 100e nije fora da vam uzmemo pare:D A ovome Eljburu kao da je Cile buraz hahahahah Edited June 30, 2006 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts