Jump to content

Zoran Đinđić

Recommended Posts

Posto su me uvazene kolege administratori pitali zasto je topic zakljucan, skapirao sam da je mozhda pogodno to i javno napisati, cisto da bi svima drugima bilo jasnije, ako se pitaju.

Razlog zasto je topic zakljucan jeste sto od 15 odgovora koji su usledili na temu samo 3 ili 4 su imali veze sa istom, a drugi su se odnosili na neke manje ili nikako vezane stvari za temu. Da sve to ne bi preraslo u bezrazlozni hejt postove sam obrisao, a topic zakljucao, iz prostog razloga sto, ako treba da sluzhi "da se nesto ne zaboravi", ovo je apsolutno najbolji nacin, jedan post, jedna recenica, zakljucana, i to je to. Sve sto je drugo potrebno reci citav dan vrti se na televiziji. Nema potrebe da u medjuvremenu raspravljamo oko toga ko slusha metaliku, da li metalika rula, ko je retard sto je to postovao, ko je gladan i tome slicno.

Ako se vec radi pomen, neka to bude upravo to - pomen.

Nemojte mi isto tako povlaciti paralelu ovog topica sa onom o Slobi, jer oni, za mene, nemaju apsolutno nikakve dodirne tacke. Koliko mozhete povezati sa tim, mozhete i sa recimo "slikama forumasha" ili "zvezda u uleb kupu". Topic o Slobi je nesto najaktuelnije sto je toliko gorutja tema da se ne mozhe izbeci, dok je ovaj drugi topic, kao sto rekosmo, pomen, u kojem zaista skoro vise nista nema da se kazhe, osim da se jos jednom utvrdjuje ko je strani platjenik a ko heroj. Budite uvereni da ce narednih godina, ako neko otvori topic za pomen Slobi, politika oko zakljucavanja i brisanja biti identicna i primenjiva i na taj slucaj.

Konacno, pomno pratim desavanja na topicu o Slobi i iako su otisla nekim desetim tokom prica se cesto vraca i na pravu temu (jer se zapravo u okviru topica vodi nekoliko razdvojenih diskusija). Ako ocenim da nema potrebe da thread bude otvoren jer je suvise van teme ili prosto nepogodan, zakljucacu i njega a ocekujem da ce i druge kolege administratori postupiti identicno. Ako neko ima zelju da me nesto pita sa ovim u vezi, moj PM/mail je otvoren.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...