Shekk Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Da se ne zaboravi... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Posto su me uvazene kolege administratori pitali zasto je topic zakljucan, skapirao sam da je mozhda pogodno to i javno napisati, cisto da bi svima drugima bilo jasnije, ako se pitaju. Razlog zasto je topic zakljucan jeste sto od 15 odgovora koji su usledili na temu samo 3 ili 4 su imali veze sa istom, a drugi su se odnosili na neke manje ili nikako vezane stvari za temu. Da sve to ne bi preraslo u bezrazlozni hejt postove sam obrisao, a topic zakljucao, iz prostog razloga sto, ako treba da sluzhi "da se nesto ne zaboravi", ovo je apsolutno najbolji nacin, jedan post, jedna recenica, zakljucana, i to je to. Sve sto je drugo potrebno reci citav dan vrti se na televiziji. Nema potrebe da u medjuvremenu raspravljamo oko toga ko slusha metaliku, da li metalika rula, ko je retard sto je to postovao, ko je gladan i tome slicno. Ako se vec radi pomen, neka to bude upravo to - pomen. Nemojte mi isto tako povlaciti paralelu ovog topica sa onom o Slobi, jer oni, za mene, nemaju apsolutno nikakve dodirne tacke. Koliko mozhete povezati sa tim, mozhete i sa recimo "slikama forumasha" ili "zvezda u uleb kupu". Topic o Slobi je nesto najaktuelnije sto je toliko gorutja tema da se ne mozhe izbeci, dok je ovaj drugi topic, kao sto rekosmo, pomen, u kojem zaista skoro vise nista nema da se kazhe, osim da se jos jednom utvrdjuje ko je strani platjenik a ko heroj. Budite uvereni da ce narednih godina, ako neko otvori topic za pomen Slobi, politika oko zakljucavanja i brisanja biti identicna i primenjiva i na taj slucaj. Konacno, pomno pratim desavanja na topicu o Slobi i iako su otisla nekim desetim tokom prica se cesto vraca i na pravu temu (jer se zapravo u okviru topica vodi nekoliko razdvojenih diskusija). Ako ocenim da nema potrebe da thread bude otvoren jer je suvise van teme ili prosto nepogodan, zakljucacu i njega a ocekujem da ce i druge kolege administratori postupiti identicno. Ako neko ima zelju da me nesto pita sa ovim u vezi, moj PM/mail je otvoren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts