Rake Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ako neko zna ili jeli t uopste moguce skinuti punu verziju partition magica 8.0 sa interneta... ja sam probao trial (oko 21mb) ali nece da radi tj. nece da izvrsi resize particija.. hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ako neko zna ili jeli t uopste moguce skinuti punu verziju partition magica 8.0 sa interneta... ja sam probao trial (oko 21mb) ali nece da radi tj. nece da izvrsi resize particija.. hvala unapred ← Nadji crack, i gde nadje da postujes u wow forumu jbt.... Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Nadji crack, i gde nadje da postujes u wow forumu jbt.... ← pa jbg postovao sam i na drugim topicima al niko da odgovori pa sam mislio da mozda znate al sad jbga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvve Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 www.astalavista.com Quote Mortal Crusader Strike 700 mana 1 yard An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Uf astalavista je dobar site..shteta shto ima slabu bazu crackova, vec linkuje ka drugim site-ovima. E sad, 90% tih siteova ima trojan downloader kad otvorite njihovu stranu, tako da pazi shta radish. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Uf astalavista je dobar site..shteta shto ima slabu bazu crackova, vec linkuje ka drugim site-ovima. E sad, 90% tih siteova ima trojan downloader kad otvorite njihovu stranu, tako da pazi shta radish. ← Nod 32 bi treba resiti posao oko thi trojanaca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Nod 32 bi treba resiti posao oko thi trojanaca.. ← norton provereno nema problema s tim, ja vi Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Mogu ja da ti ga po Edited March 15, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts