Vladica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Prvo hvala na lepim recima,volim i ja vas,jbg nemogu u 4glory zovu me veliki klanovi 4k,mouz,u5,mym,mtw,3wd kad su culi da sam dobio pipinku svi me zovu oce da im se potpisem na sise i guzne listove :D U svakom slucaju ako neko ozbiljno oce rep poslacu mu na mail,ali ozbiljno... ← 3wd se raspao :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 nije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 u koj klan je ono bese vladica trebao da udje i lozio tamo masu. i onda smo mu rekli na turu ( u Rep. Srp. cini mi se ) da se klan raspao. lazovU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Da nije Intell? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 nije, armaTeam :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ja sam tag ArmaTeama imao pozvo me tod iz zezanja :) tad je igrao za AT ^^ Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaNubi Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 e jebiga, a nama taman trebalo pojachanje.. ← jbg zivot je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 A jel Wulverate stvarno toliko dobar, ili ga je vs torrena samo okenjalo ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 A jel Wulverate stvarno toliko dobar, ili ga je vs torrena samo okenjalo ? ← wulverate je na nivou nekog rotterdama, mozda ima ocajan skor, ali decko przi. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 wulverate nema shanse da je na nivou rottera, on ni u austrijskom epsu nije prvi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 wulverate nema shanse da je na nivou rottera, on ni u austrijskom epsu nije prvi.. ← Zar on nije iz Shvajcarske ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 pogreshno sam se izrazio, njihova pro serija ima naziv alpen, igraju shvajcarci i austrijanci zajedno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pogreshno sam se izrazio, njihova pro serija ima naziv alpen, igraju shvajcarci i austrijanci zajedno. ← i oni imaju eps rofl pa oni nemaju 5 dobrih igraca sto esl ne napravi pro seris za balkan tipa bugarska srbija cro bice 100 puta vise igraca nego ta alpenska ... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 zato shto od srpskih/bugarskih itd drzava treba da keshiraju.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ...a kesha nema na vidiku.^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 zato shto od srpskih/bugarskih itd drzava treba da keshiraju.. ← zasto bi igrali u $? moze da se sastavi kao EMI valjda u CSu neka clan liga nadje se sponzor za sitnicu neku, oprema etc...bilo bi zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 bi, da imash 6-7 admina, sponzore, pare itd.. I turnir u minesweeperu bi bio zanimljiv, da imash kesha i neko ko ce to da organizuje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts