neeboja Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Ovako: 1. Da li ste igrali na test realmu, kako je itd? 2. Da li je jos uvek "otvoren" test realm? 3. Gde wtfzomglolz mogu da downloadujem sve sto mi treba da bi igrao na test realmu a da nije preko onog prljavog blizz downloadera... ?(direct link please) Ako je zatvoren realm, svejedno postujte da znam za ubuduce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 pikao sam pre na evropskom za englesko i nemachko govorno podruchije treba ti koliko se secam specijalni loader, test key da bi napravio acc na kome izaberesh kog lika hocesh .. sve dl preko wowdownloadera za test server koji dobijash u mejlu kad ti potvrde da si dobio acc .. verovatno da radi josh, verovatno da ne mozesh vishe da udjesh jel se sve razgrabilo na pochetku Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 e moze li neko detaljno da objasni kako da igram na ovom test realmu i jel mogu kad mi je istekao acc ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 pikao sam pre na evropskom za englesko i nemachko govorno podruchije treba ti koliko se secam specijalni loader, test key da bi napravio acc na kome izaberesh kog lika hocesh .. sve dl preko wowdownloadera za test server koji dobijash u mejlu kad ti potvrde da si dobio acc .. verovatno da radi josh, verovatno da ne mozesh vishe da udjesh jel se sve razgrabilo na pochetku ← test key? gde je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 http://www.wow-europe.com/en/ptr/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 e moze li neko detaljno da objasni kako da igram na ovom test realmu i jel mogu kad mi je istekao acc ^^ ← e pa sta mislis zasto sam ja na PTR-u ? Istekao je i meni acc a igrao sam na ptru, izabrao sam maga i warriora ali kad sam video queue oko 3k malo sam ucio 2 sata ... nvm kad sam usao bilo je cool :) misteriozno je proradio onaj budjavi downloader i skidao sam client crap oko 20 minuta, samo se instalira kad zavrsi download, i igras se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ja sam mage UDJA :) aj pa se vidmo mi sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 nego je si li 1. ili 60i lvl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 btw jel zna neko kada izlazi 1.10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Ja sam gnome mage 60 -imsmall, e btw...vidimo se nakosutra jer je queue 10k... [:(!] fu*king blizz sto ne naprave vise realma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 meni danas bio jedno 3k ja otisao u skolu i ostavio u WoW-u i sad se vratih kad ono popih dc i sad je queue 11k ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udjaa Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 a jel lika dobijas golog ili sa cool opremom i epic mountom ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts