exV Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 poslao sam ti pm pa kad imas vremena voleo bih da vidim Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 e saljem ti sad par.. nisam bio kuci a i necu biti par dana.. kad se vrnem u bg dobices sve ; ) Quote 1336ΒΌ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) nice 4 real posebno velocity Edited March 7, 2006 by exV Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 heh ajd kad si tako dobar da ti posaljem jos po nesto ; ) btw fata je mislim oborio i to vreme na velocity.. al mu prso hdd pa odose rezultati.. : (( a inace jedan amer je sabio velocity mislim da mu je 31... vreme il tako nesto.. al mi smo drzali taj top3 dosta vremena ; ) Quote 1336ΒΌ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ma neka i ovo vreme je extra Znam video sam i ja za 31 xxx btw tamo su 2 razlicita nick-a ko je ko? Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 FilmiΔ je jako lep. Jedino mi se Δini da je malo kratak, odnosno kratko traje. Ni Δetiri minuta! Gledao sam dosta sliΔnih filmova i nijedan nije ispod 12 - 13 minuta. Trikovi su vam odliΔni. Ona mapa, zaboravih ime, koja ide uz poΔetak "Dark chest of wonders" je ekstra. Gledao sam skoro u nekom filmu, "Lepus" il "Mayhem" nisam siguran, kako lik prelazi to isto. Ali vi ste drugaΔije. Jako lepo. "Nightwish" se sla Quote ...ΠΠ΄ ΡΠΎΡΠ΅ΡΠ° ΡΠΏΡΠ΅ΠΌΠ½Π° ΡΡΠΎΡΠΈ, ΠΌΠ΅Π½Π΅ ΡΠ΅ΠΊΠ° ΠΌΠΎΡΠ° ΡΠ°ΠΊΠ°, ΠΠ° ΠΎΠ΄Π½Π΅ΡΠ΅ ΡΠ²Π΅ ΡΡΠΎ ΠΈΠΌΠ°ΠΌ Ρ Π΄ΡΠ±ΠΈΠ½Ρ Ρ Π΄ΡΠ±ΠΎΠΊΡ. Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ok thx Ovako: Znam da je kraci nego inace ali to mi je prvi film pa reko neka prvi bude manji inace sledeci ce biti mnogo veci + vec sam poceo da skupljam demoe i od drugih ljudi . Ok to za kraj sam primetio i ja nece biti tako sledeci put + naci cu i druge extra pesme za film Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Care navukao si me na onu pesmu od nw-a .. jel testo novo? :D A ona druga pesma to je neki kao soundtrack od igara tipa cod,rtcw? ili sta ti ja znam Iscimacu iz NS-a jednog sto rastura defrag ali pre svega radi trikove ..pa da ti baci neki demo vredi jako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ovo za demoe bi bilo extra A sto se tice pesme ona je sa novog albuma "Once" ako si me to pitao a ovu prvu pesmu sam cuo u mnogo counter filmova pa sam pomislio da moze da bude dobra za defrag Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Nisam siguran, Δini mi se da je prva tema muzika iz nekog UT-a... Nightwish rules :) Quote ...ΠΠ΄ ΡΠΎΡΠ΅ΡΠ° ΡΠΏΡΠ΅ΠΌΠ½Π° ΡΡΠΎΡΠΈ, ΠΌΠ΅Π½Π΅ ΡΠ΅ΠΊΠ° ΠΌΠΎΡΠ° ΡΠ°ΠΊΠ°, ΠΠ° ΠΎΠ΄Π½Π΅ΡΠ΅ ΡΠ²Π΅ ΡΡΠΎ ΠΈΠΌΠ°ΠΌ Ρ Π΄ΡΠ±ΠΈΠ½Ρ Ρ Π΄ΡΠ±ΠΎΠΊΡ. Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Samo cekajte poslacu vam ja uskoro neke demoe mimi zna neke mape sam dobro odradio pa ce te da vidite nego johnnie kad cemo opet war 2vs2 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exV Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) Samo cekajte poslacu vam ja uskoro neke demoe Edited March 19, 2006 by exV Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 pff. ok ti si rules... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts