gavra Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 gavra mentol ← sisaj ga debeli majmune !!!!!!! sta sam ja kriv sto mu je dani rekao da ne pravi tur [:(!] [:(!] [:(!] Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ti si kriv jel si glup + zivis u selu Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Kad nekom govoris da je glup potrudi se da ne postujes to 2 puta idiote. Hvala. :PPPP Edited March 2, 2006 by optimus Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ti si kriv jel si glup + zivis u selu ← cekaj ti imas nesto protiv panceva ... ako imas bolje nemoj da dolazis na turnir u pancevo ... ozbiljno ti kazem .... jos ako imas nesto protiv margite a uuuuuuuuu [gavrino naselje :P] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 kad skontas da je zez i da se ne obracam tebi onda ces se opustiti :D a dotle stfu :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 reko si da gavra zivi u selu ... a mislio si na Pancevo ukoliko sam ja ukapirao ! a ja posto zivim u Pancevu moram da se oglasim ... i bolje da se ja oglasim nego gavra jel ce on sve po spisku ako ga iznarviras ,a i ovako se iznervirao za tur jos samo treba neko kao ti da mu kaze da zivi u selu i da iznapusava sve ovde :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Gavra je i lood i brz:)),mojne da se zezas sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ti si kriv jel si glup + zivis u selu ← kaze se jer a ne jel debilu jedan iz sela ;)) Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 kito mekana admin mi je obrisao onaj drugi post gde je bilo jeR a ostavio ovaj :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 cccc Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 step4 retard ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 (edited) e ghost opusteno... cimamo se stepa i ja... zna on da zivi u selu... bice tutnira provereno ne zvao se ja alexandar... poz stepo...poz ghost,prijatelju moj iz triumph-a... POZ SVIMA... Edited March 3, 2006 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Koliko vama nije dobro... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Koliko vama nije dobro... ← LOL Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts