Zelot Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jeftino prodajem i pravim terene za Warhammer,Warhammer 40k,Mordheim,Necromundy i ostale igre sa minijaturama... 064/380-23-71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 chisto informativno kolike su cene i kako ih vezujesh, po kompleksnosti (aka topografiji) ili po velichini ? sa chime radish ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 ne bi bilo loshe da bacish slike prethodnih radova, da ljudi imaju generalnu predstavu o skilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelot Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 Pa evo ovako: -Monoliti i tako te stvari 5evra.Npr Obelisc od chaosa... -Ruinsi 20x10 cm 10-20evra u zavisnosti od kolicine detalja(pesak,biljke,statue...) i velicine... -Reke 10-80 evra(slozenost izgleda,most preko,vodopad,brzaci,od koliko delova da vam se sastoji...) -Planine,brda...10-40evra -Tower 20-30evra -Kuca+ograda 10-30evra Sve mozemo da napravimo i sve ide po dogovoru.Nemamo cenovnik jer vise volimo da se dogovorimo sa ljudima.Neko nam pokaze sliku necega,kaze cenu koju misli da treba da izdvoji i tako mu i napravimo.Bukvalno sve prekopiramo sa slike do detalja ili uz neke modifikacije po vasoj zelji...Eto tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelot Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 Stirodur,nesto od drveta,pa cak se za nesto koristi i sundjer ...Od cega vi hocete mi pravimo.Ne smeta nam...Za odredjena stvari koristimo original Games Workshopove proizvode,dok za ostalo koristimo npr. kvalitetnije akrilne boje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Ako imate neke slike ranijih radova da postavite bilo bi lepo, mislim da je Maud na to mislio. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Aj daj neku sliku da vidimo neki primerak kako to izgleda ! Jbg daj malo popusta nama sa RuR-a ! Makar 20% ! p0z.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelot Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 A na koju foru da dam popust 20% na nesto sto kosta 5 ili 10 evra kada ce me bar 80%toga kostati materijal??Na stvari preko 50evra dajem odredjene popuste i dogovore.Bio sam zauzet sad cu da stavim sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts