MarkoL Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Odlukom organizaora je broj ekipa pomeren na 8 tako da ce pored vec pozvanih 4gl, KGB, PP, fosili, vX i smk igrati Pak.C17 i triumph. Zvanicno kostur izgleda ovako. A. vX 4gl smk Pak B. KGB Fosili PP triumph Grupa A: 10:00 - vX-vs-Pak - de_dust2 10:00 - 4gl-vs-smk - de_dust2 11:00 - vX-vs-smk - de_cbble 11:00 - 4gl-vs-Pak - de_cbble 12:00 - vX-vs-4gl - de_train 12:00 - Pak-vs-smk - de_train Grupa B: 13:00 - KGB-vs-triumph - de_dust2 13:00 - Fosili-vs-PlatoPlus - de_dust2 14:00 - KGB-vs-PlatoPlus - de_cbble 14:00 - Fosili-vs-triumph - de_cbble 15:00 - KGB-vs-Fosili - de_train 15:00 - Platoplus-vs-triumph - de_train ____________________________________________ 16:00 - ( C ) A1-vs-B2 - de_dust2 16:00 - ( D ) B1-vs-A2 - de_dust2 17:00 - C-vs-D bo3 - de_train - de_cbble - de_dust2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 woohoo! :) drago mi je da je sve ovako ispalo, svraticu da gledam bar neki deo :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 neces radices ceo dan :D posto gojko dolazi da mi pomaze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 DAMN YOU ! ;) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Пуно среће свим екипама! Бјели, поново те Марко зајебао! Овог пута спреми 2 флаше инфузије! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ma Marko se sali, znam to ja :D U svakom slucaju cu svratiti da popricam sa nekim ljudima o nekim stvarima ;) pa se ko zna mozda nesto i dogovorimo :) Branko, drago bi mi bilo da i ti budes tu :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 (edited) aaaaaaa Spit za Marka.. Ludaku propusticu BwL i MC zbog tebe cobane!!! FU Salim se vidimo se tamo pa da se gadjamo buricima u Sourcu :)) Uglavnom drago mi je zbog Pak-a posto su ok likovi a i cika Drasko hoce da ide u hanover :)) GL&HF svima Edited February 17, 2006 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ajmo gogogo TRIUMPH ..... .... navijam za vas .. Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ajmo gogogo TRIUMPH ..... .... navijam za vas .. ← pa za koga drugog da navijas ?????? smor sto se igra CS:S,ali opusteno... vidimo se u nedelju... pozzzzzzzz... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sad opushteno moze da padne diskusija zashto je pozvan triumph...nhf...ali poshto tamo igra moj prijatelj gavra...GO TRIUMPH!!!:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ajmo gogogo TRIUMPH ..... .... navijam za vas .. ← hvala brate respect za Novi Sad,moracemo da otvorimo fan club za obozavaoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 gl stepa ! ladno se opet igra to djubre od sorsa ! ih uh ah ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Nek najbolji pobedi gl+hf to all Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 da da.. nek najbolji igraci betlfilda pokazu svoj skil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts