.:dH:. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ovaj oglas je za kevu, radi za Strategic marketing: "Traže se muškarci Beograđani od 18 do 29 godina koji redovno konzumiraju domaća i strana piva radi eventualnog učešća u marketinškom istraživanju. Moraju biti slobodni u četvrtak ili petak 16. i 17.02. od 17h do 21h. Učešće se nagrađuje sa dopunom od 500 dinara kredita." Ostavite ime i broj mobilnog ovde ili na pm. Bilo kakva pitanja postavite ovde. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ja sam postpaid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 Jao izgleda da me niste skapirali. Ne misli se na debile koji se ubijaju svaki dan, već na ljude koji npr. u kafiću naruče 1 pivo. I neće biti uopšte piva, već vas intervijuišu o omiljenim brand-ovima i sl. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pa dobro, nego ti meni reci kako ćete meni uplatiti tih 500 dinara i tu sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Ostavish broj telefona, oni te nazovu i postave nekoliko pitanja. Ako se odgovori poklapaju sa ciljnom grupom marketinshkog istrazhivanja, dobijate poziv na detaljnije anketiranje, koje pomalo podseca na debatu. Posle anketiranja (nema piva, samo sokovi ) vam se zahvale i daju vam prepaid dopunu. Jednostavno zar ne? i besplatni savet: ako vam treba taj kredit, budite relativno neopredeljeni kad vas telefonom pitaju za omiljeno pivo Edited February 14, 2006 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Daj ostavi spisak pitanja malo da prove Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Evo hint-a: Traže se ljudi koji piju ili domaće ili strano pivo. Znači kada vas pozovu, onda se odlučite za jednno od toga i budite isključivi. @Ivan: nemam pojma kako se to radi, aj pitaću kevu kad bude kući pa ću postovati. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 jebesh anketiranje bez uzorka =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 @Ivan: Eh sad keva se zbunila, nema pojma ni ona... Jbg daju ti dopunu, ti je pokloni/prodaj nekome... Sorry što ne postovah ranije (jel samo meni nije forum bio dostupan ili...) God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 neću žvaku, oću kusur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 koliko ti treba ljudi za taj opit, jel anketa telefonska ili shta je u pitanju? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 shta imash plan da zovemo u petak grupno svi mrtvi cirke =) ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Kao što rekoh ostavite ime i telefon na pm, pozove vas neko iz SMa i objasni sve... I ako neko hoće to da uradi, bolje neka uradi brzo, jer se interviju obavlja večeras ili sutra. ...ne preko fona, već odete gde vam kažu, negde u gradu, zato napisah "Beograđani"... @Ivan: E, jbg :( God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 neću žvaku, oću kusur. ← Chisto da zborim da je isti trip i s'amnom. (Isto me sjebava to sa dopunom...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 18, 2006 Author Report Share Posted February 18, 2006 @moderatori Prošlo, zaključavajte. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts