LoodaJa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ... josh neki tur u skorije vreme!?!?!? ja bi da se s'igram.... a vi ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 to je najjace dodje jedan tur ... i onda bi odigrao jos 100 turnira ... ma ti turniri su extra ... druzenje je u pitanju :D :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Loodaja aj vidi da li bi neko u NS-u hteo da organizuje neshto Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 i ja mislim da bi trebao da se org neki tur s obzirom da nismo bili na ovom turu igra mi se samo tako ou jea kod nas u nisu tur nece da bude jos nekih 100 god jel ima mnogo celavih ljudi po gradu ne znam za ostale gradove al bi bilo dobro da se org neki tur u skorije vreme aj poz Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 to je najjace dodje jedan tur ... i onda bi odigrao jos 100 turnira ... ma ti turniri su extra ... druzenje je u pitanju :D :D ← pa da , tako to ide.... Josh ako loshe odigrash ovaj prvi tur .... kao mi ( own ) .... onda jedva cekas POPRAVNI!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Loodaja aj vidi da li bi neko u NS-u hteo da organizuje neshto ← eee da, bilo bi to do jaja , ali neverujem! MOZDA bude neshto moglo da se organizuje u kumu ili catacombi .... ali teshko!!! jbg, valjda ce neko napraviti tur u skorijr vreme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 e u pravu si Loodaja ajde da se organizuje nesto pod hitno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 a mrk1 je u pravu na tur se ide samo da bi se zajebavalo,a ozbiljno se igra uvek ali posebno na ESL-u i tako neki WCG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ludaja prvo mora jos pasulja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 veritas ajde obecali ste..iscimajte se malo kao ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 ludaja prvo mora jos pasulja :) ← a ti si se kao najeo pasujla ??!! pa video sam vas u GAMMI , e da i one price nismo se zagrjali pa smo zato izgubili,i slichno, pa shta ce vama zagrevanje vi ste PRO! ajde ako si tako brutalan napravi ekipu i osvoji neki tur. Shta kao ti si igro cpl qualiti i sad si glavni!? Da a cisto da znash onaj topik o sudjenju ni ja ne podrzavam, Shedow je malo istripovo ali dobro .... mi smo vas pobedili , vi ste proshli i gotova pricha..... brrrrrr bole me prsti P.S. odo' na pasulj!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 alo bre ocete vi neshto organizovati ili jesti taj pasulj ?????? Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 e da Mando, nemoj samo roman sutra da mi napishesh, nego ako si bash toliko autoriti u catacombi , grbavi neki turnir!! aj poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 blago tvojoj majci.. reci migi i shonetu shta si mi napisao.. oni ce ti odgovoriti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) veritas ajde obecali ste..iscimajte se malo kao ja ← sad ovih dana treba da pricamo sa gazdom pa ce mo videti ...... i i mi bi voleli neki tur u skorije vreme ..... i nije do nas .... fazon je sto "kum" sad zivi samo od WOW-a i niceg vise .... i stalno je puno i svi igraju wow .... tako da tesko da ce gazda hteti da organizuje nesto od cega nemoze da se zaradi ... kad mu posao cveta ... Edited February 13, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Au blade kako te nije sramota da lazesh,mnogo si se cimao u picku materinu,stavio topik na forumu zvale te ekipe i to je to,da nije bilo mene i sefa igraonice space nista ne bi bilo,ja sam zvao Bjelog i sweepera u pomoc i sve namestio!!!tako da blade prestani da seresh!!!:))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 blago tvojoj majci.. reci migi i shonetu shta si mi napisao.. oni ce ti odgovoriti.. ← wow :D ciganine, zovi imenjaka da predjete turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pedja ko je zvao ekipe i kome je palo na pamet da organizuje tur(ti bre nisi znao da napravis dedicated server nego si ulazio u hl ),a sweep je dosao kao sto si video.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 kome je palo na pamet da organizuje tur ti nemoj slucajno da organizujes jos jedan bolje predji na Pinball ili Minesweeper turnire ! ! ! ! ! mozda ce ti to bolje ici od ruke. da nije bilo tih garishona nebi od tura nishta bilo !!!! Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Ajde bre mars u picku materinu budite srecni sto je uopste organizovan turnir.Nauci da pises.A gledao sam vas kako igrate ono bas ste dobri i boli me kurac kad mi kenja neka ekipa za koju nikad nisam cuo. poz Edited February 14, 2006 by beogrid.blade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 alo imate PM , imate msn ... i jos 100 raznih sra*a , a vi se prepucavate preko rura ... prestanite bre ... topic nije postavljen za prozivanje,nego da se vidi ako nesto moze da se uradi da bi se organizovao sledeci turnir !!!!!! Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 alo imate PM , imate msn ... i jos 100 raznih sra*a , a vi se prepucavate preko rura ... prestanite bre ... topic nije postavljen za prozivanje,nego da se vidi ako nesto moze da se uradi da bi se organizovao sledeci turnir !!!!!! ← vobra tebra... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 vobra tebra... ← Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ajde bre mars u picku materinu budite srecni sto je uopste organizovan turnir.Nauci da pises.A gledao sam vas kako igrate ono bas ste dobri i boli me kurac kad mi kenja neka ekipa za koju nikad nisam cuo. poz ← ladno nisi cuo za evolutioN .... :PPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 blago tvojoj majci.. reci migi i shonetu shta si mi napisao.. oni ce ti odgovoriti.. ← alo gari , nemoj kevu da mi uzimash u usta da nebi njb!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts