Sa1Nt Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 haha, del boj... "my significant half" na stranu shto flashu vinjaka stuchesh sa kolegom sutradan chemu ovaj hejt? nisam ja debela mlohava ptica koju love mornari. :) visok 185 a jurim (da jurim, znachi imam manje od) 75 kila xD ← jel' to neshto na moj rachun, a ? znachi to shto sam visok 192 i imam 96kg znachi da sam debela mlohava ptica? brate, najebao si kad ti dodjem u munze, ili u ekskluzivu, ti biraj gde cesh da ginesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 e, ljudi, topic je za one koji planiraju neshto povodom dana zaljubljenih, a vi koji hejtujete ne morate ni da postujete...meni nije bitan ali obradovala bi se nekoj maloj pazhnji oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 jel' to neshto na moj rachun, a ? znachi to shto sam visok 192 i imam 96kg znachi da sam debela mlohava ptica? brate, najebao si kad ti dodjem u munze, ili u ekskluzivu, ti biraj gde cesh da ginesh ← pa mozhda imash "teshke kosti"? ginem u exkluzivu ;] e, ljudi, topic je za one koji planiraju neshto povodom dana zaljubljenih, a vi koji hejtujete ne morate ni da postujete...meni nije bitan ali obradovala bi se nekoj maloj pazhnji ← ok sorry, mada opet mi nije jasno... zar nije vetji trip da dobijesh poklonchitj da ti dechko/devojka pokloni pazhnju potpuno neochekivano? a ne ovako kad vetj znash unapred... ochekujesh. ochekivanje uvek smanji radost :] @pokloni/znaci pazhnje meni je palilo uvek sa kuhinjom. znachi, neke lagane stvari, da ima povrtja/salata, da nije shnicla (igore, u tebe gledam ), lepo bi bilo ako se pravi sa vinom, itd... i da se potrudite da napravite isto tako lagane kolachitje (ili ako ste se vetj debelo iscimali za druge stvari, kolache kupite od poslastichara ili iscimate bakutu da vam umesi ). moj favorit trenutno je bilo shta pravljeno od plazme, ili kokosa... ili najjednostavnije- nadjete recept za sladoled sa keksom. ako se bash lozhite na poklone i slichne stvari, ne mogu vam pomotji. nikad nisam znao shta kome da kupim (niti imao neki izbor s'obzirom da je sve shto valja skupo). Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 skromno cu reci... koja sam kraljica... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 [lag]kraljica mature ololol!111[/lag] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 A ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 koji hejteri jbt! :D to je sve mladost ludost i neukusnost... ove godinice sam bio krajnje neoriginalan... za razliku od proshlih pa sam lepshoj polovici poklonijo film koji je odavno jurila da ima... SOAD girl... koliko puta mozhete da polazhete taj test za MENSU.. ajde probaj opet... mozhda imash ipak vetji IQ.... neshto su te zeznuli... Balavche... njashke... :P izmishljash novosti u jeziku i to svi podrzhavamo... :) Jednom sam napisao varijaciju na temu boldera... kada pronadjem pesmicu postovatju... al da ne smorim ljude ko ranije kada su pocheli od smora da prave haiku contest.... :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pa taj praznik sluzi za nas prasce i svinje da bar na silu nekad kupimo flasu vinjaka nasim lepsim polovinama ← "Draga, znam da ne pije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pa taj praznik sluzi za nas prasce i svinje da bar na silu nekad kupimo flasu vinjaka nasim lepsim polovinama ← NEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Sve je to zbog toga shto kod nas ne postoji dan mushkaraca! Pa su zato svi mushkarci takvi namrgodjeni kada je 14 februar ili 8 mart... Zato u Rusiji postoji dan mushkaraca - 23 februar i svi srecni i zadovoljni A ne tu neke gluposti tipa katolichki/komunistichki praznici... Svi praznici gde mozete da uchinite neshto za svoju ljubav valjaju. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Dan muskaraca ? Kako sjajno zvuci :) Cak bolje od dana mrmota. Aj molim te reci nam , ako se to slavi ozbiljnije u rusiji, na sta to lici? Ogromna pijanka ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ja imam devojcicu vec 5 dana tako da nisam u nikakvoj obavezi... jel tako??? ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Nadam se da se shalish :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 visok 185 a jurim (da jurim, znachi imam manje od) 75 kila xD ← vetar da te odnesssss fijuuuu bre choveche minimum josh 7-8kg ... 10-11kg perfekt! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ja kazem 8 =)keke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 aj da se nadjemo na 9 elem... da ne "skrnavimo" topik... ono sha ja znam... interesantno je ovo shto kaze Klinac a i istinito shto se tice moni mejking skima..al ipak shta ja znamm, kontam da bi to veche odveo voljenu osobu na vecericu il tak neshto... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ITS A DEAL ;) U vezi kilograma ,ne zelim nishta sa vama u svakom sluchaju ....kekeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ne zelim nishta sa vama u svakom sluchaju ....kekeke ← persirash mi... pa nisam tolko stariji... mesec dva samo ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Znash moji birthday ,plashim se....:(( ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pogledaj kroz prozor... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 omg migsa izadji iz sobe../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 kod pjace de popola sam... shtampam neke stvari pritom je lep da a ja imam ispit ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Shta kod tebe je ,zadrzavaj ga !!!^^;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Dan muskaraca ? Kako sjajno zvuci :) Cak bolje od dana mrmota. Aj molim te reci nam , ako se to slavi ozbiljnije u rusiji, na sta to lici? Ogromna pijanka ili? ← To je dan kada se svi ponapijaju kao dupeta, a zene im za to josh i cvece poklanjaju А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ma meni su gotivni oni dani u rusiji kad se napiju ko bulje... pa krenu da se pesnichare... pa se posle kupaju u ledenoj vodi dok se greju votkom... pravo druzenje:)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts