GcV.Bjeli Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 glorijanci, ima rezultat na 1. strani Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
8od]u$ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 e blade nemoj sluchajno da si organizovao neki tur makar to bio pinball ;solitare ili minesweeper !!!!! kakva """""'WCG""""""""" pravila kakvi bakraci sta je ono muslimanski skinovi!!! counteri neki mashinci koji vare nosi elektrodu umesto defuse-a shta je ono pucam emarom sa prigushivacem skidam avione kao praga iz 1942-e ebo vas turnir!!!! jako ochajna organizacija ispod 0-e!!!! ping kao da igramo na netu bude 40 do 60!!! ako neko bude organizovao njava script:emoticon('[:(!]')esho uskor nek se potrudi da bar skinovi budu normalni poZZjava script:emoticon('[:(!]')ZZ za pak i fjava script:emoticon('[:(!]')osile dobro ste odigrali svaka chast java script:ejava script:emoticon('')motijava script:emoticon('')java script:emoticon(''javjavascjava script:emoticon('[:(!]')ript:emoticon('')java script:emoticon('')ascript:emoticon(''))conjava script:emoticon('')(java script:emoticon('[:(!]')'[java script:emjava script:emoticon('')java script:emoticon('')oticjava script:emoticon('[8java script:emojava script:emoticon('')ticon(''))]')jajava script:emoticon('')vascript:emoticon('')on('[:(!]')V]')java script:emoticon('[?jajava script:emoticon('')vascript:emoticon('[?javascrijava script:java script:emoticon('')emotijava script:emoticon('')con('')pt:emoticon('')]')]')java script:emoticon('')java script:emoticon('') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8od]u$ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 me he he he he he al ste loshi botovIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Znachi turnir je bio extra? :) GG 4gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) gg 4gl.. ae okacite te demoe koji su uspeli? Edited February 13, 2006 by Claw of the wing chao Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 GG ! :) (AL SAM VAS SABIO ^_^) :** gg fosili :) gg 4gl Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ma stp najjaci si na "myau" ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) ultras dok je tebi neko namestao kontrole i uchio kako da igras, ja sam igrao na cpl qualiju sa sponzorstvom interacta i tjombe.. znaci platiliu su nam uchesce od 100e i dali dzeparac 3000din po osobi + miseve tako da... paljba :) nije hejt... samo ono... sto bi watch debil rekao zna se ko travu kosi a ko vodu nosi (: ← zato vidim sad ......... kad ste tako dobri nemate nista ...... Edited February 13, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 To je to...ocekivano...gg Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 jbg ..... ono "malo"se baguju masine ali svaka cast vf...... meni mis zablokira .... (dosad nikad) ... tako nula metkova .... nece da reload..... nategnem bombu .... pustim click ... i ono nista tako drzi nategnutu bombu .... a pusten click... sluske odjekuje kao u kanalizaciji ... nije sad da se vadima na ovome ali samo kazem ... jbg ali svaka cast ... ono gg.... idemo dalje ... ← true .....gg 4gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) e stvarno brate svaka cast ..... ja neznam sta je ono bilo ... brate selim se u pancevo .... ja neznam sta su oni jeli ???? dajte i nama te recepte ....... ← Hehe ^^ hvala ,niste ni vi loshi [jumpy] a recept ti je hajduchka trava hahah Edited February 13, 2006 by loco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 blade kad ces kaciti demoe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Hehe ^^ hvala ,niste ni vi loshi Edited February 13, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) ali stvarno jos mi nije jasno ..... ono TRIUMPH.... Edited February 13, 2006 by loco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 gg svima. samo mi nije jasno sta vam je bilo toliko lose na turniru,kompovi jesu malo slabiji,ali jbg kako tebi tako i drugima,a sto se satnice etc tice,sve je ispostovano,tako da ne vidim sta je toliki problem a sto se tog kompa drugog s desne tice,tamo je i eli sedeo [:)] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 nisam primetio da je eliminatoru nesto smetalo ... :D :D :D bas nije mogao nikog da ubije :D :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 lepo je bilo igrati se sa vama...... poz veritas,poz vF,poz own... vidimo se na sledecem turniru... p.s.bili su dobre masine...malo slabije...ali sto kaze filip kako tebi tako i ostalima... aj pozzzzz....(blade hvala za sobicu) Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @loodaja-ma ko vas jebe kad ste birali prvo ct na dust-u ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Good Tour Ne kazem da bi pobedili da nismo cekali na match "12" jebenih sati ... U svakom slucaju , good tournir ... See u on next one ! p0z vF Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 philipe da si ti izgbio na turu i ti bih se zalio , tako da nemoj te price nismo deca :) Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) philipe da si ti izgbio na turu i ti bih se zalio , tako da nemoj te price nismo deca :) ← i ja sam sa tobom ..... Edited February 14, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 e ja zaboravio da pozdravim pak... poz za pak...(usta vas bolela) Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Good Tour Ne kazem da bi pobedili da nismo cekali na match "12" jebenih sati ... U svakom slucaju , good tournir ... See u on next one ! p0z vF ← i jos da ne zaboravljate sve na svakom koraku ... prvo nadjem vaseg mx500 a onda kljuceve od kola ... :))))))) Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @tranquil ne secam se da smo se mi nekada "vadili" na masine.. jel smo mozda rekli nesto za pancevo,iako smo izgubili ? ili za konjarnik gde su bile losije masine nego u space-u,i takodje smo izgubili...i opet nista nismo rekli za masine tako da pusti me tih prica.thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @tranquil ne secam se da smo se mi nekada "vadili" na masine.. jel smo mozda rekli nesto za pancevo,iako smo izgubili ? ili za konjarnik gde su bile losije masine nego u space-u,i takodje smo izgubili...i opet nista nismo rekli za masine tako da pusti me tih prica.thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts