Feared Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 dakle: znaci kako da porazim nastekanu odbranu na nekom ostrvu kom ne mogu da pridjem? partija je trajala sat vremena...tako nesto,malo vise mozda igrao sam vs neke budale koju sam u prvih 10 min dobio,ja gosu :D i sledecih 50 sam mu rusio bazu...ja sam kreirao LT kao mapu i ono odvalim ga,a on mi se nashteka na ostrvu...i 5 miliona onih protossovih bunkera ili sta vec...probao sam sa crvom da ubija,pa malo iskrcavao dragoone,pa carrier(ili kako se vec pise)...sve u svemu potrosio sam sve pare mape dok mu nisam sjebo bazu. jos nesto:nisam se fokusirao na ubijanje tureta jer nema efekta...ubijao sam pilone,ali posto je on malo NEWBIE na negde 5 tureta je isao jedan pilon...ja zgrnem pilon,ode 5 tureta i tako...ali padaju od carriera oni sitni,jos 25 koshtaju...bruka.... zato dajte neke taktike kako ovo srusiti jer stvarno ne znam,a 2004.mislim da sam gledao neke repove sa nasoga srpskoga wcg-a...gde je vanila igrao vs nekog terrana,i obojica se ko papci nashtekali na nekim ostrvima i mass kruzera(no h8 za vanilu jer se zna ko je najjachi u srbiji u sc :D JA NARAVNO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ovakva pitanja mozes i na pm...a ostrvo na lt-u je upm veliko pa on moze tu da nasteka milion kenona...kerijeri to ciste lagano...pogotovu ako si ti imao celu mapu...uostalom samo noobovi prave kenone:)...mislim da ce ti sarma najbolje objasniti ipak:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 ali brate kad uhvate 20 kanona da tuku oni isprdci iz karijera padaju ko deca...ja ubijem jedan pilon i sva ona mala sranja izginu...a njemu samo jedan pilon T_T ja potrosim 1000 minza a on 100 a i jes neki noob...ajmo dalje,dajte neke taktike znao sam ja da je ovaj dule noober i da mi ne moze pomoci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ako imash 10 kerijera, ubicesh mu te kenone, bez izgubljenog interseptora, chak i bez grejda...a ako uz to imash i 6 corsaira sa webom ubicesh mu to sve sa 3 zilota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 izvadish 3-4 korsejra apgrejdujesh dizrapshn veb i rushish ga sa bilo kakvom letecom jedinicom koja lupa na pod ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Nesto imam utisak da je lik napadao 20 cannona sa 3 carriera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 web i gadjaj kenone a ne pilone :) lakse je ubiti 10 kenona nego jedan mrtvi pilon :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 e...ovde su samo spils i peja lepo odgovoriti..a ooki i ghost stvarno lupaju ( noobare ) :D tnx svima...ma napadao sam ga sa 12 karijera ali nista...ima 25 kanona koji me pucaju jbt...a pilon ne mozes ubiti...samo noob sam ja...o tome se radi :) aj zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 e...ovde su samo spils i peja lepo odgovoriti..a ooki i ghost stvarno lupaju ( noobare ) :D tnx svima...ma napadao sam ga sa 12 karijera ali nista...ima 25 kanona koji me pucaju jbt...a pilon ne mozes ubiti...samo noob sam ja...o tome se radi :) aj zop ← web ^^ pustis ga da iscrpi sve zauzmes celu mapu i kucas mu da je retard... onda mu srusis sve sa 200/200 kerijera kad iscrpes sve minerale *i pobijes svoje radilice i na kraju mu ostavis forge i kazes... evo ti pobeda jeba*a te pobeda peder*ino... i jos mu napises is that many interceptors :)))) sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 btw... sve ovo ne vazi ako je sarma na ostrvu... onda ne prozivas jel on najvise voli da dobija sa ostrva... pa ce da ti vrati duplo zajebavanje :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 web ^^ pustis ga da iscrpi sve zauzmes celu mapu i kucas mu da je retard... onda mu srusis sve sa 200/200 kerijera kad iscrpes sve minerale *i pobijes svoje radilice i na kraju mu ostavis forge i kazes... evo ti pobeda jeba*a te pobeda peder*ino... i jos mu napises is that many interceptors :)))) sarma ← najjachi odgovor do sad...svaka chast stvarno ja pre nekako igrao sa zergom vs protossa..decko se nakulao ne mozes ga dobiti...kad na mojih mozda 5 ultri ide 100 dark templara i 100 korsera...padose mi ultre...padose one kuce sto daju populaciju...i ja mu sve po spisku...dao mi lik vision,i izasao T_T al sam ispao slepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 jesam rekao da ce ti sarma najbolje objasniti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 s tim shto ja ne znam za kuce koju daju populaciju kod zerga....hatchery daje +1 al ne verujem da si pravio hecherije za svaka 2 linga :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 :0 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 pa da je i imao 500 kenona 12 kerijera je dosta. Ali atakuj kenon po kenon! i to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHHina Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 mogao si cak i da stvorish iluzije pa kada mu dodje 100 keriera.....i "evo ti pobeda jeba*a te pobeda peder*ino... i jos mu napises is that many interceptors :))))" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts