millanče Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 Evo mali update oko konfiguracije: Znaci nabavio sam povoljno giga rama, a uskoro stize Athlon64 3000+ (s754) i Gigabyte x800:-) Za sada planiram da to bodem u plocu GA K8NE, jer mi deluje kao dobar izbor. Mada, ima taj DFI NF4X-Infinity, 10tak e skuplji, a izgleda da je do jaja. Sta mislite, isplati li mi se da uzmem njega? Pretpostavljam da ima dobre OC mogucnosti, ali isplati li se to sa ovim procesorom (ako se ne varam, ovo je NC jezgro)? I za napajanje- nabavio sam Chieftec od 410W, model atx-410-212. Sta mislite hoce li on biti dovoljno jak da ovo pogura? @pER tU aMOR jos sam zaintersovan i za tvoju masinu... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 kul ti je komp. samo koji x800? (obican, pro, gt, gto) Moja masina za 15 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 DFI je bolji izbor za ploču od Gigabytea (ona GA je Gigabyte, right?). Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 DFI je bolji izbor za ploču od Gigabytea (ona GA je Gigabyte, right?). ← D, da, Gigabyte... Znaci isplati se DFI... kul ti je komp. samo koji x800? (obican, pro, gt, gto) Moja masina za 15 dana :) ← Obian sa 128 MB. Cujemo se! Nego jel' OK ovo napajanje? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 obican sa 128? Pa ja ne znam za x800 sa 128 :) da li je ddr ili ddr3 da li je 128 bit ili 256 bit? ako nije ddr3 na 256-bitnoj magistrali onda je to "prevara x800", kao gigabyte x800GTO sa 128mb obicnog ddra i 128 bitnom magistralom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 Ima sa 128/128, pise na zvanicnom sajtu gigabajta:-) i taj model je nesto brzi od 6600GT, cini mi se- pogledaj obicni x800, znaci bez sufiksa:-) a tip memorije cu videti kad stigne, pa ko nije ddr3 skacem po lobanjama! Pa mislim jel moguce da postoje falshevi tog tipa, ipak je to GA, i garancija godinu dana, i te fore... Ja ne verujem... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 pertu, jel ti to imas vise masina ili samo tu jednu? kakav je nacin placanja? posto si rekao da nije problem na odlozeno... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts