Jump to content

Kupujem komp, malo para...

millanče

Recommended Posts

Evo mali update oko konfiguracije:

Znaci nabavio sam povoljno giga rama, a uskoro stize Athlon64 3000+ (s754) i Gigabyte x800:-)

Za sada planiram da to bodem u plocu GA K8NE, jer mi deluje kao dobar izbor. Mada, ima taj DFI NF4X-Infinity, 10tak e skuplji, a izgleda da je do jaja. Sta mislite, isplati li mi se da uzmem njega? Pretpostavljam da ima dobre OC mogucnosti, ali isplati li se to sa ovim procesorom (ako se ne varam, ovo je NC jezgro)?

I za napajanje- nabavio sam Chieftec od 410W, model atx-410-212. Sta mislite hoce li on biti dovoljno jak da ovo pogura?

@pER tU aMOR jos sam zaintersovan i za tvoju masinu...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

obican sa 128?

Pa ja ne znam za x800 sa 128 :)

da li je ddr ili ddr3

da li je 128 bit ili 256 bit?

ako nije ddr3 na 256-bitnoj magistrali onda je to "prevara x800", kao gigabyte x800GTO sa 128mb obicnog ddra i 128 bitnom magistralom :(

Ima sa 128/128, pise na zvanicnom sajtu gigabajta:-) i taj model je nesto brzi od 6600GT, cini mi se- pogledaj obicni x800, znaci bez sufiksa:-)

a tip memorije cu videti kad stigne, pa ko nije ddr3 skacem po lobanjama!

Pa mislim jel moguce da postoje falshevi tog tipa, ipak je to GA, i garancija godinu dana, i te fore... Ja ne verujem...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO