KalElen_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 u pitanju je patch 1.18 koji sam nabavio na disku. ne mogu ja sa mojih 4kb/s da skidam 49Mb Highl1 brate, znam ja sha je dota Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 zar ne mozesh da odesh do nekoga sa dobrim netom ili do neke igraonice i uzmesh odatle ? mozda ne valja patch ili crack .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 to me primarno i zanima, da li zvanichni patchevi prave probleme sa crackovima, odnosno kakva su iskustva drugih korisnika, posho pretpostavljam da vetjina igra sa crackovanim verzijama. znam npr. da crackovan etherlords 2 ne radi sa instalirnim patchem, ali to je moje jedino iskustvo sa kombinacijom cracka i patcha Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 verovatno ti nije dobar crack u smislu shto ne odgovara taj verziji patcha .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ne valja jer za dotu 6.27 treba 1.20 patch (a verzija minimum) da bi dobro funkcionisala. Iste probleme je imao i moj ortak. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts